Corona virus

Corona virus

Beste klanten,

Wegens het Coronavirus nemen wij uiteraard ook onze voorzorgsmaatregelen voor onze klanten en onszelf.  We blijven positief, maar werken momenteel op een aangepaste wijze. 

Wij hebben besloten dat u onze showroom vanaf woensdag 25 maart alleen op afspraak kunt bezoeken. Zo kunnen wij de benodigde afstand tussen de klant en onszelf waarborgen. De dagen dat het mogelijk is om onze showroom op afspraak te bezoeken is van dinsdag t/m zaterdag. Wij zullen deze maatregel handhaven, zolang dit nodig is.

U kunt met ons telefonisch of per mail een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Wij zijn een klein bedrijf en nemen soms niet op, sorry hiervoor. Als u een bericht inspreekt, bellen wij zo spoedig mogelijk terug.

De maatregelen waar wij ons aan houden:

  • Wij schudden (helaas) geen handen, maar heten u wel van harte welkom
  • Wij houden 1,5 meter afstand, wij vragen u ook om hier rekening mee te houden
  • Wij wassen regelmatig onze handen en zullen het aantal afspraken per dag tot het minimum beperken

Vooralsnog mogen wij de montage bij u ter plaatse uitvoeren. De monteurs zijn veelal buiten bij u bezig en zullen zo min mogelijk bij u binnen zijn. Wij vragen u om rekening te houden met de bovenstaande maatregelen.

Voelt u zicht niet lekker, bent u verkouden of heeft u koorts? Blijf thuis of bel ons op om het bezoek aan de showroom of de montage afspraak te verplaatsen. Het is niet verstandig om in deze tijd, bij elkaar in de buurt te zijn.

Wij hopen op uw begrip en steun tijdens deze lastige periode.

Zonnige groet,

Het gehele team van Geers Zonwering

015-3101847 of info@geerszonwering.nl