De perfecte screens voor uw nieuwbouw woning

De perfecte screens voor uw nieuwbouw woning

Wat als de zon op een zomerse dag vol in de woonkamer schijnt? Dan is het warm en kunt u last hebben van hinderlijke lichtinval. Zeker met thuiswerken kan dit onaangenaam zijn. Onze kwalitatieve screens beschermen uw huis tegen warmte en lichtinval van de zon.

Zo zorgt u voor een aangename temperatuur in uw nieuwbouw woning. Gelukkig zijn nieuwbouw woningen goed geïsoleerd tegen koude winterdagen. En op een koude dag thuiskomen in een gezellig, warm huis? Dat is fijn. Geers Zonwering heeft hier de perfecte oplossing voor, namelijk kwalitatieve screens op maat gemaakt en strak gemonteerd. Met behulp van onze screens heeft u altijd een prettig klimaat in huis.

 

Een fijn klimaat met onze screens

Onze kwalitatieve screens beschermen uw huis tegen warmte en lichtinval van de zon. Zo zorgt u in een handomdraai voor een aangename temperatuur in uw woning. En ook uw privacy wordt gerespecteerd. U kunt namelijk zelf gewoon naar buiten kijken, terwijl naar binnen kijken niet mogelijk is. 

Screens in verschillende soorten en maten

We leveren en monteren onze screens in verschillende soorten en maten. Bepaal zelf de kleur, het materiaal en het type, zodat het perfect aansluit op uw interieur. De screens zijn geschikt voor ramen op elke verdieping. 

De 5 voordelen van onze screens:

⁃ De screens zijn zonwerend, waardoor de zon buiten wordt gehouden
⁃ U kunt de screens zo ver openen als u zelf prettig vindt
⁃ U kunt naar buiten kijken, maar mensen kunnen niet naar binnen kijken
⁃ Het zonlicht wordt voor ongeveer 85% gefilterd
⁃ De screens zijn geweven uit glasvezel, waardoor ze een enigszins open structuur hebben

Duurzame zip screens

Veel van onze klanten kiezen voor zogenoemde zip-screens. Het grootste verschil met een ‘gewone’ screen, is dat het doek niet vast in de geleider zit. Het functioneert als een soort rits, waardoor het doek minder last heeft van eventuele wind. Doordat de zip-screens duurzaam zijn, ligt de prijs iets hoger.

Kwaliteit boven alles

U kunt bij ons verschillende soorten en maten screens bestellen, waardoor de prijs varieert. Wel kunnen we een ding beloven, bij Geers zonwering draait alles om de kwaliteit en lange levensduur van de producten. Buiten de hoge kwaliteit van het product helpen we met de montage. Zo weet u zeker dat het goed gemonteerd is en u er nog lange tijd plezier van heeft. 

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN