Terugblik 2021

Terugblik 2021

Waar begin je met schrijven na zo een bewogen jaar? Voor ons was 2021 zakelijk een goed jaar. En dat voelt toch vreemd, als je ziet hoeveel ondernemers in zwaar weer verkeren. Natuurlijk zijn we er trots op, maar om je heen blijven kijken is niet verkeerd. Daarom proberen we onze mede-ondernemers waar mogelijk te helpen. Wat zou het fijn zijn als we weer terug naar ‘normaal’ kunnen. Voor iedereen. 

Leveringsproblemen

Voelen wij dan helemaal niets van de crisis? Zeker wel. Door de toenemende vraag in onze branche nemen de leveringsproblemen sterk toe. Een wereldwijd probleem, waar wij uiteraard ook mee te maken hadden. We hebben onze klanten zoveel mogelijk uit de wind gehouden. Dit lukte niet altijd, maar via omwegen waren we toch vaak in staat het voor de klant zo goed mogelijk te regelen. 

Montage

Door de grote vraag naar zonweringen en terrasoverkappingen, waren de planningen overvol. Natuurlijk is dat gunstig voor ons, maar van onze monteurs werd dus ook veel gevraagd. Gelukkig beschikken we over een zeer toegewijd team. Ze zijn echt begaan met onze klanten, zelfs in de avonduren werd nog afgemonteerd. Alles om de klant de volgende dag heerlijk te laten genieten op het terras. De waardering van onze klanten was groot, maar toch denken we ook aan onze eigen monteurs. We planden dan ook bewust momenten in waarop zij even gas terug konden nemen. 

“Gelukkig beschikken we over een zeer toegewijd team. Ze zijn echt begaan met onze klanten, zelfs in de avonduren werd nog afgemonteerd.” 

Ons vaste team bestaat uit Han, Lars en Dave. 5 dagen in de week werken ze keihard om alles voor elkaar te krijgen. Voor het 3e jaar op rij is het gelukt om weer meer te monteren. Dat is echt uitzonderlijk. Mannen, bedankt hiervoor. 

Daarnaast helpen Joey, 2 dagen, en Marcel, 1 dag, in de week. Ondanks dat ze de klussen voor het uitzoeken hebben, doen ze dit al 2 jaar. Dit vinden we uiteraard geweldig. Bedankt heren. 

Ankie

In 2019 deed ik, Alex, mijn intrede in het bedrijf. Een jaar later is mijn moeder Ankie hierdoor een dag minder gaan werken. Op donderdag heeft ze nu haar “oma dag”. Ze past op onze zoon Lyam en dat vindt ze geweldig. Dit jaar zou ze nog een dag extra vrij nemen, maar dat is een ochtend geworden. Door de leveringsproblemen was er veel extra administratief werk. Dit pakte zij op aangezien ik zelf veel bij klanten op afspraak was. We zijn voornemens om volgend jaar meer te automatiseren. Mede om Ankie de vrije dagen te geven, die ze verdient. Daarnaast gaan we een nieuwe collega aannemen om de huidige taken van Ankie over te nemen. 

“Hoewel al wat meer op de achtergrond, zijn we onwijs blij met je mam! Voor je inzet in het bedrijf en natuurlijk als oma.”

2022

Graag wil ik dit bewogen jaar, ondanks alle maatregelen, positief afsluiten. We hebben een goed jaar achter de rug en kijken uit naar komend jaar. De eerste maanden staan al volgepland. We hopen dan ook in 2022 weer zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken.
Heerlijk onder de zonwering of in de tuinkamer. 

Namens iedereen bij Geers Zonwering wensen wij u Fijne Feestdagen. 

Tot in het nieuwe jaar.

Zonnige groet,

Alex