Wat kost een terrasoverkapping? 3 tips

Wat kost een terrasoverkapping? 3 tips

Even ter zake: “Hoeveel kost een terrasoverkapping?” Daar is natuurlijk niets mis mee om te vragen, zeker in deze tijd. Dit is uiteraard van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan het merk, het materiaal, het type, de oppervlakte en wijze van installatie. In dit blog vertellen we er graag meer over.

Kwaliteitsmerk terrasoverkapping
Wij werken alleen met A-merken. En ja, dat heeft invloed op de prijs. U betaalt bij ons iets meer, maar dan kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw terrasoverkapping. Voor de volgende merken kunt u bij ons terecht:

  • Weinor
  • Pallazzo

Materiaal van een terrasoverkapping
Er valt op het gebied van terrasoverkappingen het nodige te kiezen: glas, lamellen of met textieldoek. Om te beginnen met de glazen overkapping: en stijlvolle optie, dat zorgt voor veel lichtinval. Gaat u voor een lamellendak, dan zorgt u dat de zon vakkundig wordt geweerd of juist wordt toegelaten.

Zoekt u iets sfeervols? Dan past het textieldoek u mogelijk beter. Deze is in verschillende kleuren en patronen te verkrijgen. Met het materiaal kunt u dus diverse kanten uit en dan hebben we de glazen zijwanden die tegen de wind beschermen nog niet eens benoemd.

Terrasoverkapping op maat
Een terrasoverkapping over de hele breedte van het huis of juist alleen voor het terras? Vrijwel iedere terrasoverkapping is maatwerk. Dat maakt het juist zo interessant en uniek. Opties als verlichting, verwarming of glazen schuifwanden zijn ook mogelijk.

De terrasoverkapping is één, maar u wilt natuurlijk ook dat het goed gemonteerd is. Zeker als u er het nodige voor heeft betaald. Geers Zonwering besteedt hier veel aandacht aan. Ons gespecialiseerde montageteam komt bij u langs om alles in te meten en te monteren.

Een prijs geven voor de terrasoverkapping? Dat is dus niet eenvoudig. Kom eens langs in onze showroom en we bespreken uw wensen.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN