Skip to main content

Blog

Lees onze nieuwste blogs over zonwering.

Dit zijn de voordelen van terrasoverkappingen op maat

Zoekt u een zonwering of terrasoverkapping? Dan kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn vele aanbieders, maar vooral ook veel verschillende soorten, maten en kwaliteiten. Daarnaast moet het ook nog aansluiten bij uw woning. 

Vanaf het eerste moment was de service van Geers Zonwering geweldig

“We zochten naar een zonwering oplossing voor in onze tuin. Een advertentie in de krant trok onze aandacht, alleen werden we bij de betreffende winkel niet zo fijn geholpen”, vertelt  Rolvink. “Via via kwamen we in contact met Alex van Geers Zonwering. Vanaf dat moment verliep alles vlekkeloos.”

Markiezen die passen bij historische woningen

Heeft u een jaren 30-ers woning of nog ouder? Dan heeft de woning vaak een karakteristieke uitstraling. Het is ontzettend gaaf om dit karakter zowel binnen als buiten te behouden. Dit kan ook door te kiezen voor de juiste type zonwering. 

5 voordelen van een terrasoverkapping

Loopt het kwik op tijdens een tropische dag? Dan houdt u het waarschijnlijk niet lang uit op het terras. Met een terrasoverkapping is dit wel anders. Deze creëert namelijk schaduwplekken, waardoor u kunt blijven genieten van het heerlijke buitenleven.

Hoe knikarmschermen invloed hebben op het binnenleven 

Heeft u een prachtig terras, maar ligt het pal in de zon? Dan kunt u dit oplossen door het plaatsen van een knikarmscherm. Zo kunt u aangenaam genieten van het mooie weer.Maar wat biedt een knikarmscherm nog meer? Een fijn klimaat, energierendement, licht, comfort en gevoel binnenshuis. Zomaar wat voordelen van onze knikarmschermen.