Blog

Geers Zonwering viert jubileumfeest

Wanneer je al 25 jaar lang leverancier bent van zonweringen en terrasoverkappingen? Dan mag je dat ook een keer goed vieren. Voor vrienden, familie en relaties hadden we daarom op 20 mei jl. een feestavond georganiseerd bij Barbeque Specialist de Visser. 

Geers Zonwering op bezoek bij Weinor in Keulen

Eén van de populairste zonwering oplossingen van dit moment zijn de lamellen terrasoverkappingen van Weinor. Met het Geers Zonwering team zijn we in december jl. naar de fabriek in Keulen gegaan. Hier kregen we de laatste ontwikkelingen van dit prachtige product te zien. 

Pergola met zonweringsdoek

Is het de overmatige zon op uw terras of hindert de opstekende wind? Met een Pergola zonweringsdoek heeft u hier geen last meer van. Ook tegen een zomerse regenbui is het zonnescherm prima bestand. Geers Zonwering levert hoge kwaliteit pergola’s met zonweringdoek. Kom naar onze showroom en aanschouw deze fraaie oplossing. De pergola is voorzien van de nieuwste technieken, zoals de ingebouwde Led-verlichting. Zo zit u er straks heerlijk bij in uw tuin.  

3 trends voor energiebesparing door zonwering in 2022

Boodschappen, benzine en de energierekening? Het wordt steeds duurder. Dan is het fijn als u kosten bespaart. Dit kunt u doen door het energiezuiniger maken van uw woning. Vaak wordt vergeten dat screens en zonwering een enorm zuinige werking hebben. Door de isolerende werking, bespaart u op een eenvoudige manier energie en kosten. Daarbij is het ook nog eens goed voor het milieu, niet onbelangrijk.

Waarom knikarmschermen een goede keuze is?

Overweegt u een buitenzonwering om overmatige zon tegen te gaan? Dan heeft u genoeg te kiezen. Van screens of rolluiken tot aan knikarmschermen. Knikarmschermen is een populaire buitenzonwering en staat bekend om de kwaliteit en flexibiliteit. Eenvoudig te bedienen en in verschillende types en kleuren verkrijgbaar. In dit blog leest u alle voordelen.

Terugblik 2021

Waar begin je met schrijven na zo een bewogen jaar? Voor ons was 2021 zakelijk een goed jaar. En dat voelt toch vreemd, als je ziet hoeveel ondernemers in zwaar weer verkeren. Natuurlijk zijn we er trots op, maar om je heen blijven kijken is niet verkeerd. Daarom proberen we onze mede-ondernemers waar mogelijk te helpen. Wat zou het fijn zijn als we weer terug naar ‘normaal’ kunnen. Voor iedereen. 

Waarom kiezen voor een knikarmscherm of pergola zonwering?

Bent u op zoek naar een knikarmscherm of pergola zonwering? Gaat uw voorkeur uit naar een gebruiksvriendelijk systeem of geeft u de voorkeur aan een schitterende uitstraling? Wilt u de zonwering aan de gevel hangen of kiest u liever voor een vaste constructie? Na het lezen van dit blog heeft u antwoord op al uw vragen over knikarmschermen en pergola zonwering. 

De perfecte screens voor uw nieuwbouw woning

Wat als de zon op een zomerse dag vol in de woonkamer schijnt? Dan is het warm en kunt u last hebben van hinderlijke lichtinval. Zeker met thuiswerken kan dit onaangenaam zijn. Onze kwalitatieve screens beschermen uw huis tegen warmte en lichtinval van de zon.

Screens of rolluiken...Waar kiest u voor?

Komt u thuis na een zomerse dag en voelt het binnen net zo warm als buiten? Dat kan een stuk aangenamer. Wat dacht u van een koele woonkamer, geen zonnestralen meer op uw televisiescherm en een verduisterde slaapkamer? Screens en rolluiken zijn uitstekende oplossingen om dit te verhelpen. In deze blog lichten we beide opties toe.

3 trends in zonwering en terrasoverkappingen (2021)

Als specialist in zonwering houden wij de trends van dit moment nauwlettend in de gaten. Waar is veel vraag naar, welke vragen leven er bij onze klanten en hoe kunnen we daar goed op inspelen? In dit blog vertellen we meer over de trends van 2021. 

Hoe wij werken tijdens de ‘lockdown’

Op dit moment, vanwege de tijdelijke lockdown, mogen wij klanten niet ontvangen in onze showroom. Dat is zowel voor klanten als onszelf natuurlijk erg jammer. We missen het klantcontact en kunnen hierdoor onze producten niet laten zien. Ook maakt dit het geven van advies lastiger en krijgt u een minder goed beeld van ons als familiebedrijf. Toch mogen wij absoluut niet klagen.

Terugblik 2020

Allereerst willen wij al onze klanten, leveranciers, partners en collega’s bedanken voor een bijzonder jaar. Gelukkig is het bij ons, naar omstandigheden, fantastisch verlopen. Ondanks COVID-19 hebben we veel klanten blij kunnen maken met nieuwe zonwering of een fraaie terrasoverkapping.

3 trends in zonwering voor 2021

Graag spelen we alvast in op de trends in zonwering voor 2021. Wat zijn onze verwachtingen? We kijken hiervoor naar de huidige situatie in ons prachtige Nederland. We zien gelukkig een toenemend belang voor duurzaamheid en het milieu, daarnaast zien we een sterk groeiend aantal mensen thuiswerken en bereiden we ons voor op de steeds hogere temperaturen in Nederland.

5 tips voor onderhoud van uw zonwering in de winterperiode

Zodra de herfstbladeren op de grond vallen zijn nog maar weinig mensen bezig met hun zonwering. Toch is het een ideaal moment om te kijken of er onderhoud nodig is of dat er wellicht behoefte aan nieuwe zonwering is. Steeds meer mensen werken thuis, waardoor de behoefte verandert. Het najaar of de winter is de ideale tijd om de plannen voor het voorjaar te maken. In dit artikel geven we 5 tips die je in het najaar of in de winter kunt toepassen.

Corona virus

Beste klanten, Wegens het Coronavirus nemen wij uiteraard ook onze voorzorgsmaatregelen voor onze klanten en onszelf.  We blijven positief, maar werken momenteel op een aangepaste wijze. 

Mede-eigenaar en monteur Han herstellende na bedrijfsongeval

Mede-eigenaar/monteur Han is voor een langere periode uitgeschakeld wegens een vervelend bedrijfsongeval. Half januari is hij van een ladder gevallen en heeft hierdoor zijn beide hielbenen gebroken. Een grote schok, maar gelukkig verloopt het herstel naar wens.

Alex nieuwe mede-eigenaar voor Geers Zonwering

Sinds 1 januari dit jaar ben ik de nieuwe mede-eigenaar van Geers Zonwering, met het vooruitzicht dat ik het stokje ga overnemen van mijn moeder Ankie Geers. 

Nieuw: Zonnescherm Weinor Kubata

Nieuw in onze showroom! Vanaf heden vindt u de Weinor Kubata in onze showroom, het kubistische cassettesysteem. 

Nieuw: terrasoverkapping met geïntegreerde rails

Nieuw in onze showroom! De Pallazzo terrasoverkapping met geintegreerde rails voor glazen deuren. 
Geers Zonwering, nu premium dealer van Sunmaster

Geers Zonwering premium dealer van Sunmaster

Met trots kunnen wij vertellen dat wij vanaf nu Premium Dealer zijn van Sunmaster.

Wilt u een afspraak maken?

CONTACT OPNEMEN