Blog

Terugblik 2022

Ieder jaar schrijf ik een terugblik. Waar het vorig jaar vooral over corona ging gaat het dit jaar over de oorlog in Oekraïne. Het zorgt voor stijgende energiekosten en een torenhoge inflatie. Alles is duurder geworden. Gelukkig heeft dit (nog) geen invloed op ons bedrijf en hebben we in 2022 veel klanten blij kunnen maken met zonwering en/of een terrasoverkapping.

Dit zijn dé 3 trends in zonwering 2023

De verwarming in huis een graadje lager, een extra tochtstrip of gewoon een warme trui aan: we hebben er tegenwoordig veel voor over om de energiekosten zo laag mogelijk te houden. En dat is logisch, de inflatie raakt ons allemaal. 

3 voordelen van screens en rolluiken in de winter

Wanneer de temperaturen in de herfst of winter dalen, dan zetten we de verwarming of kachel een tandje hoger. Maar met de stijgende energieprijzen, wilt u dit het liefst voorkomen. Dus is het slim om alternatieven te bekijken.

Verduurzaming Geers Zonwering

Bedrijven praten veel over duurzaamheid en het verlagen van de energiekosten. Dat is leuk, maar het daadwerkelijk aanpakken is nog leuker.

Sponsoring Nootdorpse Tennisclub

Als familiebedrijf zijn we al sinds 2002 gevestigd in Nootdorp. Als waardering naar onze klanten in en rondom Nootdorp vinden wij het leuk en belangrijk om onze bijdrage te leveren aan lokale sportverenigingen. 

Dit zijn de 5 grootste voordelen van rolluiken

In de zomer vinden zonnestralen al vroeg in de ochtend een weg de slaapkamer in. Met veel lichtinval en temperatuurstijging tot gevolg. Eerder dan u zou willen wordt u wakker. Even baalt u van de kortere nacht, terwijl u nog zo had voorgenomen om uit te slapen. Te veel lichtinval in de slaapkamer kan als onprettig worden ervaren, net als de warmte. Dit is eenvoudig op te lossen door rolluiken te plaatsen. In dit blog beschrijven we 5 voordelen. 

Dit zijn de 5 grootste voordelen van screens

Geeft de KNMI code oranje af vanwege de extreme hitte op een zomerse dag? Dan zijn we vaak bezig met hoe we de warmte uit huis kunnen houden. Het is fijn om in een koele ruimte te kunnen vertoeven als het buiten 38 graden is. Zeker met kinderen. Maar hoe hou je deze warmte buiten? Denk dan eens aan screens. In dit blog beschrijven we de 5 voordelen.

Geers Zonwering viert jubileumfeest

Wanneer je al 25 jaar lang leverancier bent van zonweringen en terrasoverkappingen? Dan mag je dat ook een keer goed vieren. Voor vrienden, familie en relaties hadden we daarom op 20 mei jl. een feestavond georganiseerd bij Barbeque Specialist de Visser. 

Geers Zonwering op bezoek bij Weinor in Keulen

Eén van de populairste zonwering oplossingen van dit moment zijn de lamellen terrasoverkappingen van Weinor. Met het Geers Zonwering team zijn we in december jl. naar de fabriek in Keulen gegaan. Hier kregen we de laatste ontwikkelingen van dit prachtige product te zien. 

Pergola met zonweringsdoek

Is het de overmatige zon op uw terras of hindert de opstekende wind? Met een Pergola zonweringsdoek heeft u hier geen last meer van. Ook tegen een zomerse regenbui is het zonnescherm prima bestand. Geers Zonwering levert hoge kwaliteit pergola’s met zonweringdoek. Kom naar onze showroom en aanschouw deze fraaie oplossing. De pergola is voorzien van de nieuwste technieken, zoals de ingebouwde Led-verlichting. Zo zit u er straks heerlijk bij in uw tuin.  

3 trends voor energiebesparing door zonwering in 2022

Boodschappen, benzine en de energierekening? Het wordt steeds duurder. Dan is het fijn als u kosten bespaart. Dit kunt u doen door het energiezuiniger maken van uw woning. Vaak wordt vergeten dat screens en zonwering een enorm zuinige werking hebben. Door de isolerende werking, bespaart u op een eenvoudige manier energie en kosten. Daarbij is het ook nog eens goed voor het milieu, niet onbelangrijk.

Waarom knikarmschermen een goede keuze is?

Overweegt u een buitenzonwering om overmatige zon tegen te gaan? Dan heeft u genoeg te kiezen. Van screens of rolluiken tot aan knikarmschermen. Knikarmschermen is een populaire buitenzonwering en staat bekend om de kwaliteit en flexibiliteit. Eenvoudig te bedienen en in verschillende types en kleuren verkrijgbaar. In dit blog leest u alle voordelen.

Terugblik 2021

Waar begin je met schrijven na zo een bewogen jaar? Voor ons was 2021 zakelijk een goed jaar. En dat voelt toch vreemd, als je ziet hoeveel ondernemers in zwaar weer verkeren. Natuurlijk zijn we er trots op, maar om je heen blijven kijken is niet verkeerd. Daarom proberen we onze mede-ondernemers waar mogelijk te helpen. Wat zou het fijn zijn als we weer terug naar ‘normaal’ kunnen. Voor iedereen. 

Waarom kiezen voor een knikarmscherm of pergola zonwering?

Bent u op zoek naar een knikarmscherm of pergola zonwering? Gaat uw voorkeur uit naar een gebruiksvriendelijk systeem of geeft u de voorkeur aan een schitterende uitstraling? Wilt u de zonwering aan de gevel hangen of kiest u liever voor een vaste constructie? Na het lezen van dit blog heeft u antwoord op al uw vragen over knikarmschermen en pergola zonwering. 

De perfecte screens voor uw nieuwbouw woning

Wat als de zon op een zomerse dag vol in de woonkamer schijnt? Dan is het warm en kunt u last hebben van hinderlijke lichtinval. Zeker met thuiswerken kan dit onaangenaam zijn. Onze kwalitatieve screens beschermen uw huis tegen warmte en lichtinval van de zon.

Screens of rolluiken...Waar kiest u voor?

Komt u thuis na een zomerse dag en voelt het binnen net zo warm als buiten? Dat kan een stuk aangenamer. Wat dacht u van een koele woonkamer, geen zonnestralen meer op uw televisiescherm en een verduisterde slaapkamer? Screens en rolluiken zijn uitstekende oplossingen om dit te verhelpen. In deze blog lichten we beide opties toe.

3 trends in zonwering en terrasoverkappingen (2021)

Als specialist in zonwering houden wij de trends van dit moment nauwlettend in de gaten. Waar is veel vraag naar, welke vragen leven er bij onze klanten en hoe kunnen we daar goed op inspelen? In dit blog vertellen we meer over de trends van 2021. 

Hoe wij werken tijdens de ‘lockdown’

Op dit moment, vanwege de tijdelijke lockdown, mogen wij klanten niet ontvangen in onze showroom. Dat is zowel voor klanten als onszelf natuurlijk erg jammer. We missen het klantcontact en kunnen hierdoor onze producten niet laten zien. Ook maakt dit het geven van advies lastiger en krijgt u een minder goed beeld van ons als familiebedrijf. Toch mogen wij absoluut niet klagen.

Terugblik 2020

Allereerst willen wij al onze klanten, leveranciers, partners en collega’s bedanken voor een bijzonder jaar. Gelukkig is het bij ons, naar omstandigheden, fantastisch verlopen. Ondanks COVID-19 hebben we veel klanten blij kunnen maken met nieuwe zonwering of een fraaie terrasoverkapping.

3 trends in zonwering voor 2021

Graag spelen we alvast in op de trends in zonwering voor 2021. Wat zijn onze verwachtingen? We kijken hiervoor naar de huidige situatie in ons prachtige Nederland. We zien gelukkig een toenemend belang voor duurzaamheid en het milieu, daarnaast zien we een sterk groeiend aantal mensen thuiswerken en bereiden we ons voor op de steeds hogere temperaturen in Nederland.

Wilt u een afspraak maken?

CONTACT OPNEMEN