Skip to main content

Blog

Lees onze nieuwste blogs over zonwering.

Dit maakt een lamellen overkapping zo geliefd

De zon steekt door de gekantelde lamellen uw buitenverblijf in, terwijl een heerlijk briesje over uw gezicht waait. Met een lamellen overkapping beschikt u over een buitenruimte waar het heerlijk vertoeven is. Het is misschien wel de chiqueste oplossing onder de zonweringen. Met de vele opties kunt u de ruimte ook nog eens echt eigen maken. Van glazen schuifwanden tot aan de achterwand in een duurzame houtsoort. 

Waarom je niet zelf je zonwering moet monteren

“Die zonwering hang ik zelf wel op”, is weleens de gedachte bij onze klanten. Hoe moeilijk kan het immers zijn? Maar voor u het weet, zit u na een paar maanden met de eerste problemen opgescheept. De bouten houden de constructie niet, het is verkeerd gemonteerd of de zonwering hangt na enige tijd niet meer recht. Het goed monteren van zonwering is enorm belangrijk. Geers Zonwering beschikt over een eigen montageteam met veel ervaring, vakmanschap en oog voor detail. 

4 tips voor een multifunctionele terrasoverkapping

De zon reguleren op het terras, dat is vaak de hoofdreden voor de aankoop van een terrasoverkapping. Toch zijn er nog veel meer mogelijkheden. Creëer bijvoorbeeld een gezellige eetgelegenheid of juist een speelruimte voor de kinderen. Wilt u eens de blits maken met een goed feestje? Kleed dan de ruimte aan tot een gave feestlocatie.

Zonwering: de onmisbare oplossing voor wie thuis werkt

Voor velen is het tegenwoordig gemeengoed, thuiswerken. Of het nu de hele week is of een aantal dagen. Zorg dus voor een comfortabele werkplek. Het zorgt voor meer werkplezier, een hogere productiviteit en uiteindelijk meer voldoening. En uiteraard kan ook privacy een belangrijke reden zijn voor zonwering.

De specialist in zonwering is klaar voor het voorjaar

De zon laat zich meer en meer zien. En dan is het een prettige gedachte dat dit vanaf maart vaak alleen maar toeneemt. En over een paar maanden neemt ook nog eens de temperatuur in huis toe. Een uitgelezen moment om alvast eens na te denken over uw zonwering.