Blog

Lees onze nieuwste blogs over zonwering.

3 voordelen van zonwering via de app of smart home

Wat hebben de televisie, verlichting en geluidsinstallaties gemeen? We kunnen ze bedienen met een afstandsbediening of app. Vrijwel dagelijks maken we er gebruik van.  

Wat is de beste zonwering tijdens een hittegolf?

Is het zo’n warme en klamme zomerse dag? Zo één dat de thermometer de 38 graden aantikt? Dan snakt u misschien wel naar een koele plek om even bij te trekken. Zeker wanneer u thuis werkt of het huishouden wilt doen.

3 tips hoe u energie bespaart met rolluiken

Kosten besparen door het energieverbruik laag te houden? Het is meer dan ooit belangrijk in ons dagelijks leven. Te veel en onnodig energie verbruiken, raakt ons in de portemonnee. Daarom zijn we op zoek naar alternatieven: zonnepanelen, spouwmuurisolatie of een warmwaterpomp. 

Wat kost een terrasoverkapping? 3 tips

Even ter zake: “Hoeveel kost een terrasoverkapping?” Daar is natuurlijk niets mis mee om te vragen, zeker in deze tijd. Dit is uiteraard van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan het merk, het materiaal, het type, de oppervlakte en wijze van installatie. In dit blog vertellen we er graag meer over. 

Terugblik 2022

Ieder jaar schrijf ik een terugblik. Waar het vorig jaar vooral over corona ging gaat het dit jaar over de oorlog in Oekraïne. Het zorgt voor stijgende energiekosten en een torenhoge inflatie.

Wilt u een afspraak maken?

© 2023 Geers Zonwering | Disclaimer | Privacy policy | Cookie verklaring

Gerelateerde pagina's