Skip to main content

Luxaflex binnenzonwering

Luxaflex binnenzonwering

Geers Zonwering is dealer van Luxaflex. In de omgeving Pijnacker-Nootdorp, Ypenburg, Leidschenveen, Berkel en Rodenrijs en Delft voorzien wij woningen van Luxaflex binnenzonwering.

Luxaflex jaloezieën

De Horizontale Jaloezieën van Luxaflex zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting.

Luxaflex lamellen

Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft. Onze collectie biedt de grootste variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor uw inrichting. 

Luxaflex vouwgordijnen

Maak een echt stijlstatement met de onderscheidende Roman Shades stijlen in een weelderig kleurenpalet en met prachtige stoffen.

Luxaflex Plissés

De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé Shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. De Plissé Shades zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting. 

Luxaflex Duettes

De originele Duette Shades zijn even stijlvol als energie-efficiënt. Geniet van prachtige ontwerpen en kleuren met een uniek honingraatpatroon dat uw huis het hele jaar door helpt te isoleren. 

Bekijk ook onze raamdecoraties van andere merken van o.a. Luxaflex en Flexcolours.