Skip to main content

Sunmaster - premium dealer

Merken

Sunmaster - premium dealer

Sunmaster, meesters in zonwering. Geers Zonwering is trots dat zij Premium Dealer is van het merk Sunmaster.

Sunmaster biedt een brede collectie knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en buitenjaloezieën. Kwaliteitsproducten die bescherming en verkoeling bieden bij zonlicht.

Lifestyle en design

Sunmaster heeft veel aandacht voor design. Ze volgen de trends op het gebied van lifestyle en design en passen deze toe op de producten. Want naast het feit dat uw zonwering en rolluiken goed moeten werken, moet het er ook mooi uitzien.

Knikarmschermen: zonneschermen voor je terras

Je hebt een heerlijk terras waar je graag van geniet. Een Sunmaster knikarmscherm van Sunmaster brengt heerlijke schaduw, zonder dat het je bewegingsvrijheid en ruimte aantast. De collectie biedt volop keuze, dus er is altijd een knikarmscherm dat past bij uw huis.

Uitvalschermen van Sunmaster.

Een uitvalscherm van Sunmaster is een sieraad voor je huis. Met de zon in uw kamer kan het flink warm worden. Een zonnescherm houdt uw woning of slaapkamer koel maar zorgt er ook voor dat uw meubels niet verkleuren. Er is keuze uit heel veel maten, kleuren en technieken. U vindt dus altijd een scherm van uw smaak.

Screens: comfort met de beste materialen

Sunmaster is de uitvinder van de screens. Dus wilt u screens, dan kiest u voor een Sunmaster-screen. Met screens houdt u tot 90% warmte en zonlicht tegen. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren.

Rolluiken

Isolatie, veiligheid, privacy … rolluiken bieden het allemaal. Sunmaster levert rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. Vakkundig in huis gemaakt en alleen met de beste materialen.

Buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën doseert u het binnenvallende zonlicht zoals u dat wilt. Ideaal om ongehinderd te werken achter je computer of om even heerlijk bij weg te dromen.