Skip to main content

Knikarmschermen in Delft

Knikarmschermen in Delft

De opkomende zon op het terras doet ons vaak goed. Alleen wanneer deze in onze ogen schijnt is dit vervelender. Of wanneer de temperaturen echt te hoog oplopen. Met de knikarmschermen van Geers Zonwering is dit verleden tijd. En het mooie is...we monteren onze knikarmschermen ook in Delft. Vele tevreden klanten uit deze regio zijn u al voorgegaan. Breng een bezoek aan onze showroom en we bespreken samen de mogelijkheden. 

Knikarmschermen in diverse maten

Een knikarmscherm bestaat uit twee armen die recht vooruit strekken. Voordat u de knikarmscherm uitkiest is het belangrijk om de maat te weten. Het scherm is namelijk in verschillende breedtes verkrijgbaar. Afgestemd op uw woning en terras. Uiteraard geven we hier vrijblijvend advies in. Net zoals het bepalen van de montagepunten. Een juiste bevestiging aan uw fraaie aanbouw bijvoorbeeld is van groot belang. Dat kunt u aan ons montageteam wel overlaten.

Kwalitatieve knikarmschermen

De wind komt op en het knikarmscherm begint hevig te schudden. Daar zit u niet op te wachten. Daarom levert Geers Zonwering alleen hoge kwaliteit zonneschermen.
Dat is terug te zien aan de stabiele constructie en een uitstekend bevestigd doek. Is de zon niet aanwezig of gaat het flink regenen? Met de afstandsbediening schuift u de knikarmen weer keurig in de gesloten cassette. Netjes beschermd tegen vocht en wind. 

5 redenen voor een knikarm zonnescherm 

  • Eenvoudig te gebruiken door de elektronische bediening.
  • Bescherming van het zonweringsdoek tegen vocht en regen.
  • In verschillende breedtes verkrijgbaar.
  • Na gebruik schuift u de knikarmen weer keurig in de cassette.
  • Het doek is in diverse kleuren en patronen leverbaar.

Montage knikarmscherm

Onze ervaren monteurs komen langs voor de bevestiging van het scherm. Dit doen we secuur, vakkundig en op een professionele manier. Er wordt o.a. gekeken naar de stand van de zon. Aan de hand hiervan wordt de schuinte van de montage bepaald. En uiteraard kijken we naar bevestigingspunten en de kwaliteit van de muur. Alles in overleg met u als klant. 

De merken knikarm zonweringen

De belangrijkste voorwaarde voor een leverancier: kwaliteit. Daarom werken we met de volgende merken: 

Meer informatie

Onze adviseurs staan u graag te woord, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN