Skip to main content

Buitenzonwering regio Voorburg

Buitenzonwering regio Voorburg

Neemt op een zomerse dag de temperatuur in de woonkamer flink toe? Dan is dit een goede reden om een buitenzonwering te plaatsen. Geers Zonwering levert buitenzonweringen in verschillende types en formaten. Met name onze knikarmschermen, screens en rolluiken zijn populair. Kom eens langs in onze showroom en informeer naar de mogelijkheden. Wat u kunt verwachten: kwaliteits buitenzonwering tegen een eerlijke prijs en een goede service. 

Beste merken buitenzonwering

Een buitenzonwering die met moeite een jaar overleeft? Daar zit toch niemand op te wachten? Daarom selecteert Geers Zonwering met zorg de beste merken. Wij gaan
namelijk voor kwaliteit, zodat u jarenlang kunt genieten van uw buitenzonwering. Wilt u een grijze kleur doek of één met een patroon? We zorgen dat de buitenzonwering volledig aansluit op uw woning en interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus we voorzien u graag van passend advies. 

Diverse uitvoeringen buitenzonweringen

Elektrische buitenzonwering op zonne-energie

Zit u binnen televisie te kijken, maar valt het zonlicht op uw scherm? Dat kan best vervelend zijn. Hoe fijn is het om dan een buitenzonwering te laten zakken? De diverse uitvoeringen zijn tegenwoordig elektrisch bedienbaar. Heerlijk vanaf uw bank de buitenzonwering laten zakken wanneer u maar wilt. Nog een mooie ontwikkeling? Screens en rolluiken werken tegenwoordig op zonne-energie, fraai in het frame verwerkt. Naast dat het milieuvriendelijk is, scheelt dit aanzienlijk in uw portemonnee.

5 voordelen van buitenzonwering

  • In de zomer houdt u de warmte en het zonlicht buiten uw woning
  • Op uw terras heerlijk relaxen in de schaduw
  • Zonweringsdoeken zijn bestand tegen vocht en regen
  • Vele toepassingen zijn elektronisch regelbaar op zonne-energie
  • Constructie en doek zijn in diverse kleuren en patronen leverbaar

Bevestiging van buitenzonwering

Iedere type buitenzonwering heeft zo z’n eigenschappen. Dit geldt ook voor de bevestiging. Wat is de stand van de zon en waaraan wordt het bevestigd? Ons deskundige montage team weet hier wel raad mee. Op locatie wordt van te voren alles ingemeten. Na de levering, bevestigen we de buitenzonwering met precisie, zorg en professionaliteit. Zo geniet u nog lange tijd van uw buitenzonwering. 

Meer informatie

Overtuigd van een buitenzonwering, maar wilt u deze eerst zien? Kom naar onze showroom, onze adviseurs staan u graag te woord. 

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN