Skip to main content

Terrasoverkappingen in Bleiswijk

Terrasoverkappingen in Bleiswijk

Vanaf uw terras behaaglijk genieten van het uitzicht op uw tuin? Dit kan met de hoogwaardige kwaliteit terrasoverkappingen van Geers Zonwering. Wij leveren
en monteren ook in Bleiswijk. Vele inwoners uit dit gezellige dorp zijn inmiddels tevreden klant. Zij genieten nu van een hoogwaardige terrasoverkapping.
Heeft u interesse en wilt u hier meer over weten? Kom gezellig eens langs bij
onze showroom en laat u bijpraten over de diverse mogelijkheden. 

Kwalitatieve terrasoverkappingen

Onze assortiment terrasoverkappingen is elegant, sierlijk en modieus. Bovendien volledig afgestemd op de inrichting van uw woning. Beschut en in alles rust genieten van uw ontbijt met de opkomende zon. Heerlijk toch? En komt de wind opzetten of valt er een bui, de terrasoverkapping is hier tegen bestand. Als u wilt kunt u de gehele dag in deze ruimte doorbrengen. We werken met de meest vooraanstaande merken zoals:    

  • Weinor (clickable) 
  • Pallazo (clickable) 

Thuiswerken onder een terrasoverkapping

Begint u de muren in uw thuiskantoor zat te worden? Dan is het misschien tijd om uw kantoor naar buiten te verplaatsen. Onder uw schitterende terrasoverkapping van glas of met textieldoek. Lekker even bellen of computerwerk doen met uitzicht op uw prachtige tuin. Dat zorgt voor de nodige creativiteit en verhoogt het werkplezier. 

De voordelen van een terrasoverkapping

  • Wind, regen of overmatige zon op uw terras zijn verleden tijd
  • Een elegant uiterlijk en prachtige verlenging van uw woning
  • Een rustige en inspiratievolle ruimte om te verblijven
  • Langer genieten van het heerlijke buitenleven 
  • Een ruimte waar u iedere dag weer energie van krijgt

Terrasoverkapping op maat regio Bleiswijk

Heeft u een langwerpig terras of is deze aan de smalle kant? Ieder terras is geschikt voor een terrasoverkapping. Alle overkappingen worden volledig op maat gemaakt en geleverd. Heeft u zelf ideeën of zoekt u advies? We denken graag met u mee. Het belangrijkste is dat u helemaal tevreden bent met uw keuze van de terrasoverkapping. 

Eigen montageteam

Een terrasoverkapping monteren is specialistisch werk. Onze ervaren monteurs weten hier wel raad mee. Zij zorgen voor de perfecte montage en een nette afwerking. Tot aan het opgeruimd achterlaten van de ruimte aan toe. Zodat u daarna gelijk kunt beginnen met de inrichting van de ruimte. 

Service

Geers Zonwering streeft de allerhoogste service en kwaliteit na. Van de terrasoverkapping tot aan de montage. Wilt u advies of heeft u tussendoor vragen? Belt u ons gerust op of kom even langs. De koffie staat altijd voor u klaar

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN