Skip to main content

Terrasoverkapping in Ypenburg

Terrasoverkapping in Ypenburg

Krijgt u geen genoeg van het buitenleven, alleen is het soms wat fris? Dan is een terrasoverkapping de oplossing om toch behaaglijk buiten te zitten. Geers Zonwering levert terrasoverkappingen van de hoogste kwaliteit. Heeft u een tussen-, hoek-, vrijstaande woning? Terrasoverkappingen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, zodat het perfect aansluit bij uw woning. Geers Zonwering levert in regio Ypenburg, dus kom gerust eens langs in onze showroom in Nootdorp. We geven u graag passend advies.

Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit

Wanneer uw woning een luxueuze uitstraling heeft, wilt u dit maar al te graag behouden. Dat begrijpen wij en met onze terrasoverkappingen trekken we deze uitstraling door. Een echte meerwaarde voor uw woning. Bovendien, het verhoogt uw woongenot aanzienlijk. Lekker overdag of in de avond heerlijk beschut zitten met uitzicht op uw tuin. 

Terrasoverkapping met glas of textieldoek

Hoe een terrasoverkapping eruit moet zien? Dat is voor iedereen verschillend. Daarom hebben we vele opties, waaronder een terrasoverkapping met glas of een textieldoek. Wilt u zoveel mogelijk lichtinval? Dan is een glasoverkapping zeker aan te raden. Heerlijk wakker worden met de zon op uw gezicht. Houdt u van comfort, maar is sfeer net zo belangrijk? Met een textieldoek krijgt u dit voor elkaar. Deze zijn in vele kleuren en patronen verkrijgbaar zoals u het wilt hebben. Bijkomend voordeel? Wilt u even geen zonwering, dan rolt het textieldoek terug in de cassette.

Diverse merken

Gaat u online op zoek naar terrasoverkappingen, dan komt u ongetwijfeld vele mogelijkheden tegen. Geers Zonwering werkt alleen samen met de beste merken om kwaliteit te leveren:

Terrasoverkapping op maat

Een terras dat net even breder is dan de standaard of een uitbouw waaraan de overkapping grenst? Dit maken wij regelmatig mee. Gelukkig draaien wij onze hand hier niet voor om. Na de maatbepaling bij uw woning, maken we de overkapping volledig op maat. Deze terrasoverkappingen zijn ook nog eens weerbestendig, wat de levensduur ten goede komt.

De voordelen van een terrasoverkapping

  • Stijlvolle toevoeging aan uw woning
  • Regen, wind en overmatige zon zijn verleden tijd
  • Langer genieten van het gezonde buitenleven
  • Met veel plezier uw bezoek ontvangen
  • Meer één zijn met de natuur

Montageteam

Een mooie terrasoverkapping is één, maar het op de juiste manier monteren is net zo belangrijk. Ons montageteam weet hier wel raad mee door de jarenlange ervaring in het professioneel monteren. Komt de overkapping direct tegen uw woning of aanbouw? Dan passen wij de constructie hierop aan. Alles nemen wij uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het eindresultaat.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN