Skip to main content

Stijlvolle screens voor buiten

Stijlvolle screens voor buiten

Screens zijn de perfecte oplossing om warmte en kou buiten te houden. Het geeft uitstraling aan uw woning en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Geers Zonwering levert screens in verschillende kleuren en maten. Bovendien monteren we ze netjes tegen het raamkozijn of op het metselwerk. Bent u bang dat het zicht naar buiten wordt beperkt? Dat is niet nodig, screens zijn lichtdoorlatend.

Kenmerken van buitenscreens

De temperaturen in de zomers nemen steeds meer toe. Hoe fijn is het dan om de warmte buiten te houden? Met screens is dit goed mogelijk. De doeken hebben een hoge zonwerende werking. Binnen blijft het daarom koel. En hoeveel licht u binnen wilt hebben, dat bepaalt u zelf. U bedient ze eenvoudig met de afstandsbediening. Zijn ze omlaag, kijken voorbijgangers niet makkelijk naar binnen. Dit geeft een stukje privacy.

Diverse soorten en maten screens

Heeft u een lichtbruine gevelsteen of juist een donkere kleur? Voor de screens geen probleem. Het zonwerende doek is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Komt u er niet uit, dan geven we u uiteraard advies. De maten van de screens bepalen we, nadat één van onze monteurs alles heeft opgemeten. We werken nu eenmaal graag secuur. Dit zorgt uiteindelijk voor het perfecte resultaat, een screen dat prachtig aansluit op uw kozijn of metselwerk.

De 5 voordelen van screens

  • Goede bescherming tegen zonlicht
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Stijlvolle toevoeging aan uw woning
  • Lichtdoorlatend van binnen naar buiten
  • Energie- en kostenbesparend

Waarom een buitenscreen?

Thuiswerken, slapen of de warmte onttrekken? Allemaal redenen waarom een koele woning in de zomer prettig is. En in de winter? Dan hebben de screens een isolerende werking. De kou wordt zoveel mogelijk buiten gehouden. Scheelt weer extra stookkosten. De stijlvolle screens zorgen bovendien voor een fraaie toevoeging aan uw woning.

Advies op maat

Bij Geers Zonwering is ons streven dat u zorgeloos geniet. Van advies tot aan de montage: we helpen u met alles. Twijfelt u over de kleur die u wilt? In onze showroom hebben we voorbeelden paraat staan. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN