Skip to main content

Knikarmschermen regio Zoetermeer

Knikarmschermen regio Zoetermeer

Komt de zon in de ochtend of middag op uw terras? Dan kan het prettig zijn als u even beschut kunt zitten. Met het plaatsen van knikarmschermen is dit mogelijk. Geers Zonwering levert kwalitatieve zonweringen in de regio Zoetermeer. Na levering van de schermen komt ons professionele montageteam bij u langs. Wilt u de knikarmschermen eerst zien? Kom dan eens langs bij onze showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien. 

Kwalitatieve knikarmschermen

Knikarmschermen beschikken over lange armen die recht vooruit strekken. Ze moeten dus tegen een stootje kunnen. Daarom kiest Geers Zonwering alleen voor bewezen kwaliteits knikarmen. Dit betekent een stabiele constructie en een uitstekende bevestiging aan de gevel. Met de bijbehorende afstandsbediening rolt u het scherm eenvoudig in de cassette. 

Knikarmschermen in diverse soorten en maten

De breedte van uw terras en de kleur van uw gevelsteen zijn uitgangspunten voor uw nieuwe knikarmschermen. We denken mee, geven advies en proberen zo veel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Dit geldt ook voor de kleur van het zonweringsdoek. Deze zijn in vele kleuren, motieven en patronen verkrijgbaar. 

De voordelen van knikarmschermen:

  • Uit de zon zitten wanneer u maar wilt
  • De elektronische bediening van het doek
  • De breedte kan worden afgestemd op uw terras
  • Het doek en de armen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • De cassette beschermt het doek tegen vocht en vuil

Installatie van ons montageteam

Na levering van de schermen komt ons montageteam langs om de installatie voor u uit te voeren. Zo weet u zeker dat het goed gemonteerd wordt, en beleeft u er nog jarenlang plezier van. En uiteraard laten ze het schoon achter, zodat u alleen nog maar een drankje hoeft in te schenken en te genieten van uw tuin. 

Informatie
Heeft u na het lezen van ons blog nog vragen? Neem contact op of bezoek onze showroom. We helpen u graag verder onder het genot van een kop koffie. 

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN