Skip to main content

Zonneschermen kopen omgeving Pijnacker-Nootdorp

Zonneschermen kopen omgeving Pijnacker-Nootdorp

Woont u in omgeving Pijnacker, Nootdorp, Delft, Den Haag, Ypenburg en bent u op zoek naar zonneschermen? Bij Geers Zonwering bent u aan het juiste adres. Laten we beginnen met het soort zonnescherm. Bent u op zoek naar een knikarmscherm, uitvalscherm of een screen? Wij adviseren u graag.

Knikarmschermen kopen omgeving Pijnacker-Nootdorp

Een knikarmscherm is een zonnescherm voor in uw tuin of op een terras. Een knikarm zonnescherm wordt met twee armen, die recht vooruit knikken, uitgestrekt. Een knikarmscherm kan ook geplaatst worden bij breed uitgestrekte ramen. Bij gebruik van een groot doekoppervlak is de constructie van het scherm zwaarder. Het is van groot belang dat een knikarmscherm stevig is en met voldoende bevestigingspunten aan de gevel wordt gemonteerd. 

Uitvalschermen kopen omgeving Pijnacker-Nootdorp

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Uitvalschermen zijn bij uitstek geschikt om warmte en hinderlijk licht te weren van uw venster. Doordat deze zonwering twee sterke armen heeft, is het een zeer windbestendige oplossing. 

Screen kopen omgeving Pijnacker-Nootdorp

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Doordat screens strak langs uw raam bewegen, heeft u zelfs op grote hoogtes een ideale oplossing om de zon buiten uw woning te houden. 

Zonnescherm inmeten en monteren

Wij komen bij u langs om het zonnescherm in te meten. Voorafgaand geven wij u een passend advies. Geen advies in ons voordeel, maar een advies in uw voordeel dat aansluit op uw wensen en behoeften. Uiteindelijk monteren we het zonnescherm met de juiste zorg. 

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.