Skip to main content

Terrasoverkapping regio Delft

Terrasoverkapping regio Delft

Geen wind, regen of overmatige zon: met de terrasoverkapping van Geers Zonwering creëert u een prachtige verlenging van uw woonkamer. En altijd comfortabel. Het levert u talloze extra comfortabele uren in de buitenlucht op. Onze terrasoverkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook in Delft leverbaar. Naast de levering zorgen we ook voor een professionele montage door ervaren monteurs. Kom langs in onze showroom en we helpen u graag.

Terrasoverkapping op maat

Een terrasoverkapping is een fijne toevoeging op uw tuin en woning. Naast het extra comfort zorgt het ook voor meer waarde van uw woning. U kunt er extra spullen in kwijt, maar het is ook mogelijk om er een fijne werkplek van te maken. Wat uw wensen ook zijn; wij maken de terrasoverkapping voor u op maat. Perfect afgestemd op uw wensen en interieur. Een heerlijk gevoel en extra lang genieten van de dag.  

Diverse merken

Wij leveren de betere kwaliteit terrasoverkappingen. Denk aan de volgende merken:

Verschillende soorten terrasoverkappingen

Van een terrasoverkapping met glas tot aan een terrasoverkapping met textieldoek. Een glazen terrasoverkapping heeft als voordeel dat het eenvoudig is schoon te maken. En door glas te gebruiken behoudt u de natuurlijke lichtinval en goed zicht naar buiten. Textieldoek is daarentegen flexibel en heeft een mindere belasting aan de gevel. Naast de terrasoverkapping leveren we bijpassende zonweringen op maat. Alles in het teken om u optimaal te laten genieten.

Voordelen van een terrasoverkapping 

Terrasoverkappingen zijn populair en wij begrijpen wel waarom. Een verlenging van het heerlijke buitenleven is op zichzelf al een groot voordeel. Daarnaast is het een heerlijke plek voor het ontbijt of een uitgebreid diner. Ook wordt het steeds vaker ingezet als thuiswerkplek. En op zondag? Kop koffie, goed boek erbij en de eerste zonnestralen die naar binnen schijnen. Sfeervol, lekker droog en uit de wind: het is al snel uw favoriete plek in huis. 

Eigen montage-team

Ons eigen montageteam beschikt over jarenlange ervaring. Professioneel, kwaliteit en netjes verzorgd: dat is wat u van onze monteurs kunt verwachten. Voor, tijdens en na de aankoop staan we voor u klaar. Zo geniet u nog jarenlang van uw aankoop. 

Passend advies

Wilt u meer weten over onze kwalitatieve terrasoverkappingen? Bezoek onze showroom en we geven u graag een passend advies. 

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN