Projecten

Pallazzo XL terrasoverkapping

Een Nootdorpse klant heeft de tuin dit jaar laten uitbreiden en wij hebben hier een glazen overkapping mogen plaatsen. Het resultaat is geweldig.

Mysun Tanaro knikarmschermen

In Delfgauw hebben we onlangs 2 type zonwering mogen plaatsen. Er zijn 3 MySun Tanaro knikarmschermen naast elkaar geplaatst voor het terras en de veranda, om verkoeling op het terras te bieden en de zon uit het huis te houden.

Glasgevel met zipscreens

Recent hebben we een nieuwbouwwoning met glasgevel voorzien van zipscreens. Deze bijzondere woning heeft een voorgevel die geheel van glas is.

Nieuwe buitenjaloezie van Sunmaster

We kregen het verzoek binnen van een klant om een buitenjaloezie te plaatsen. We kozen voor de buitenjaloezie van Sunmaster, vanwege de kwaliteit en de brede collectie.

Pallazzo veranda in Stompwijk

Voor een klant in Stompwijk hebben we onlangs een zeer volledige terrasoverkapping van Pallazzo gerealiseerd. Ze hebben er nu een complete buitenkamer bij.
Pallazzo terrasoverkapping geplaatst

Pallazzo terrasoverkapping geplaatst

Onlangs hebben we een Pallazzo terrasoverkapping geplaatst met een ruime lichtinval. De overkapping is voorzien van een aluminium terrasdak met veiligheidsglas. 
Restyling buitenaanzicht woning

Vervanging doeken screens en markiezen

Onlangs is een woning in Nootdorp in een heel ander jasje gestoken. De buitenboel is voorzien van een frisse laag verf. Gerenoveerde markiezen en screens konden daarbij niet ontbreken. 
Nieuwe markiezen in Nootdorp

Nieuwe markiezen in Nootdorp

Voor een familie in Nootdorp hebben wij in april alle markiezen vervangen. De reden voor de vernieuwing was dat de vorige markiezen waren versleten.

Wilt u een afspraak maken?

CONTACT OPNEMEN