Projecten

Glasgevel met zipscreens

Recent hebben we een nieuwbouwwoning met glasgevel voorzien van zipscreens. Deze bijzondere woning heeft een voorgevel die geheel van glas is.

Nieuwe buitenjaloezie van Sunmaster

We kregen het verzoek binnen van een klant om een buitenjaloezie te plaatsen. We kozen voor de buitenjaloezie van Sunmaster, vanwege de kwaliteit en de brede collectie.

Pallazzo veranda in Stompwijk

Voor een klant in Stompwijk hebben we onlangs een zeer volledige terrasoverkapping van Pallazzo gerealiseerd. Ze hebben er nu een complete buitenkamer bij.
Pallazzo terrasoverkapping geplaatst

Pallazzo terrasoverkapping geplaatst

Onlangs hebben we een Pallazzo terrasoverkapping geplaatst met een ruime lichtinval. De overkapping is voorzien van een aluminium terrasdak met veiligheidsglas. 
Restyling buitenaanzicht woning

Vervanging doeken screens en markiezen

Onlangs is een woning in Nootdorp in een heel ander jasje gestoken. De buitenboel is voorzien van een frisse laag verf. Gerenoveerde markiezen en screens konden daarbij niet ontbreken. 
Nieuwe markiezen in Nootdorp

Nieuwe markiezen in Nootdorp

Voor een familie in Nootdorp hebben wij in april alle markiezen vervangen. De reden voor de vernieuwing was dat de vorige markiezen waren versleten.
zonwering voor Café de Guyter

Prachtige zonwering voor Café de Guyter

Wie kent het niet? Het gezelligste Café van Pijnacker en omstreken van eigenaar Marco Filippo. De zonwering van het café was nodig toe aan vervanging. De oude markiezen zijn afgevoerd en daarvoor in de plaats zijn vijf prachtige Weinor Plaza Home zonweringen geplaatst. Een enorme verbetering voor het terras en het aantal bezoekers dat lekker buiten kan genieten van fijne zomeravonden.

Wilt u een afspraak maken?

CONTACT OPNEMEN