Skip to main content

Rolluiken regio Zoetermeer

Rolluiken regio Zoetermeer

De warmte uit huis houden of in de winter juist behouden? Dat krijgt u voor elkaar met het plaatsen van rolluiken. Geers Zonwering levert kwalitatieve rolluiken in de regio Zoetermeer. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Kom eens langs in onze showroom en ontvang deskundig advies. 

Zon en kou-werende rolluiken

Met isolerende rolluiken bedoelen we dit in de breedste zin van het woord. In een hete zomer houden rolluiken de warmte buiten. Daardoor zijn de slaapkamers koeler en is het slapen aangenamer. In de winter zorgen rolluiken dat de kou niet zo snel binnendringt in de woonkamer. Daardoor is de verwarming of radiator hoger zetten minder nodig. In deze tijd van de hoge gas- en elektraprijzen een fijne bijkomstigheid. 

Verduisterende rolluiken

Heb je een beroep waardoor je overdag veel slaapt? Dan wil je dit niet doen in een door zon verlichte slaapkamer. Met rolluiken zorg je dat het in de slaapkamer aardedonker is. Bovendien zorgt het door zijn isolerende werking dat geluid niet snel de kamer binnendringt. Buitenspelende kinderen of de vuilnisbakken die worden geleegd? Wanneer de rolluiken naar beneden zijn, heb je hier weinig last van.

Voordelen rolluiken

Rolluiken hebben naast de zon en kou-werende werking meerdere voordelen:  

  • Inbraakvertragend
  • Geluidswerend
  • Zonwerend
  • Verduisterend
  • Energiebesparend

Elektronische bediening rolluiken

Het is bijna niet meer voor te stellen, van de bank afkomen om iets met de hand te bedienen. Ook rolluiken bedien je elektrisch, dankzij de buismotor die in de rolluik is verwerkt. Met een afstandsbediening doet u het rolluik omhoog en omlaag. In het kader van energiebesparing, is de optie van de motor op zonne-energie wellicht voor u interessant. 

Kwalitatieve rolluiken

Een rolluik die na een jaar al niet soepel meer beweegt? Daar willen wij bij Geers Zonwering niets van weten. Daarom kiezen wij voor samenwerkingen met de allerbeste merken. Natuurlijk hebben we voor ieder wat wils. Van een standaard model tot aan de meeste luxe uitvoering.

Montage op locatie

Allereerst wilt u een goed advies krijgen in de keuze voor uw rolluik. Is dit achter de rug? Dan is een goede montage minstens zo belangrijk. Ons montageteam heeft jarenlange ervaring met het vakkundig monteren van rolluiken.

Kom eens langs in de showroom en krijg advies op maat.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN