Skip to main content

Knikarmschermen in Bleiswijk

Knikarmschermen in Bleiswijk

Heerlijk genieten in uw tuin onder een knikarm zonnescherm? Geers zonwering levert hoge kwaliteit knikarmschermen in regio Bleiswijk. Van eerlijk advies tot aan een professionele montage, wij nemen het complete plaatje voor u uit handen. De montage doen we met onze eigen ervaren monteurs. Zo weten we zeker dat het goed gedaan wordt. Lekker beschut onder uw knikarmscherm tijdens een zonnige dag, we regelen het graag voor u.

Kwalitatieve knikarmschermen

Stelt u zich eens voor: ‘s ochtends ontbijten in uw tuin met de opkomende zon. Een fijn, behaaglijk en comfortabel moment: zonder dat de zon in uw ogen schijnt. Klinkt goed toch? Het ziet er bovendien prachtig uit en de bediening is eenvoudig. Dit heeft u in een handomdraai geregeld. Wij kiezen voor kwaliteit en een professionele montage, zodat u zorgeloos en voor een langere tijd kunt genieten.

Geers zonwering werkt met de volgende merken:

Knikarmscherm in alle soorten en maten

Met een knikarmscherm bent u enorm flexibel. Zit u op het terras met uw visite en is de zon rijkelijk aanwezig? Dan schuift u het scherm met de afstandsbediening eenvoudig uit. Knikarmschermen zijn in verschillende breedtes te verkrijgen. Stevigheid en de constructie is daarin het belangrijkst. Is de zon niet aanwezig of gaat het zelfs regenen? Rol het scherm dan weer terug in de gesloten cassette. Zo is het prima beschermd tegen vocht en wind. Het zonweringdoek in veel kleuren en patronen beschikbaar. Van effen wit tot aan een lichtgrijs gestreept doek. We denken graag met u mee.

Montage knikarmscherm

Het goed ophangen van het knikarmsysteem is belangrijk. Wat is de stand van de zon t.o.v. van uw woning? Bij het ophangen bepaalt u zelf de schuinte van het zonweringsdoek. Daarmee helpen we u uiteraard. Ons ervaren montageteam houdt overal rekening mee. Het bevestigen aan de muur van uw huis of uitbouw? We nemen het allemaal met u door. Professioneel, vakkundig en met oog voor details. Zoals u van ons mag verwachten.

Voordelen van zonwering met knikarmen

  • Elektrische bediening om het zonweringdoek uit te schuiven 
  • De gesloten cassette beschermt het doek tegen vocht en wind
  • Bepaal zelf de kleur en het patroon van het zonweringsdoek 
  • Knikarmschermen zijn in verschillende breedtes en uitval verkrijgbaar

Meer informatie over knikarmschermen

Het kiezen voor de juiste knikarmschermen kan een lastig zijn. Het is geen alledaagse aanschaf. Daarom voorzien we u graag van goed en eerlijk advies. Met een bak koffie of thee erbij natuurlijk

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN