Skip to main content

Screens in de regio Delft

Screens in de regio Delft

Even binnen afkoelen na een dag buiten met hoge temperaturen? Dan is het wel prettig wanneer de temperatuur in uw woonkamer laag is. Dat krijgt u voor elkaar met de kwalitatieve screens van Geers Zonwering. Van advies tot aan de montage, we nemen alles voor u uit handen om u te laten genieten van uw koele woonkamer. Wij leveren de screens ook in regio Delft. Kom eens langs bij ons in de showroom en bekijk de fraaie mogelijkheden.

Kwalitatieve screens

Is de zon rijkelijk aanwezig en volgt daarna een zomerse bui met windstoten? Grote kans dat u hier niets van gaat merken wanneer u binnen zit. Wij leveren namelijk screens van de hoogste kwaliteit. Deze houden de warmte vakkundig buiten, omdat het zonlicht voor 85% wordt gefilterd. Het zonweringdoek is bovendien windvast. Met het zipscreen model zit het doek in de geleider. 

Sfeervolle screens

Zo’n verkleurde zonwering aan een woning, daar knapt u toch gelijk op af? Wanneer u
kiest voor screens, gaat u voor een sfeervolle oplossing. Dit komt mede omdat de screen compact is en daardoor subtiel in de kast is weggewerkt. Daardoor valt dit type zonwering nauwelijks op. Zeker als u ook nog eens kiest voor een kleur dat past bij de kozijnen. Ook daarin voorzien we u graag van advies. 

5 voordelen van screens

  • Hoge mate van zonwerendheid
  • Onopvallend uiterlijk
  • Zelf de mate van lichtinval bepalen
  • Geschikt voor iedere verdieping en raam
  • Zelfs bij wind een stevig geheel

Alle soorten en maten

Het raam in uw woonkamer of op zolder? Voor ons maakt het niet uit, de kans is groot dat wij de juiste screens voor u hebben. Deze zijn namelijk in verschillende maten verkrijgbaar. Bent u gesteld op uw privacy? Voorbijgangers kunnen niet door de screens naar binnen kijken, maar andersom kunt u wel naar buiten kijken. 

Van advies tot montage

Wanneer u overweegt een screen te kopen, wilt u wel zeker weten dat dit de juiste is. Daarom geven we maar al te graag advies. Kom eens langs in onze showroom en we laten u enkele voorbeelden zien. Maar dat niet alleen, ook de installatie nemen wij volledig uit handen. Van te voren meten we alles op, zodat ons montageteam de screens feilloos kan monteren. Zo heeft u er nog jarenlang plezier van. 

Wilt u graag advies over een screen op maat? Neem contact op voor meer informatie.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN