Skip to main content

Somfy (motoren en besturingen)

Merken

Somfy (motoren en besturingen)

Wie wil nu niet het gemak van een automatisch zonnescherm? Voor de automatisering van haar producten werkt Geers Zonwering met Somfy. Elektrische terraszonweringen zijn maatwerkoplossingen die bij voorkeur door vakmensen dienen te worden geïnstalleerd. Als Somfy Expert kunnen wij u een demonstratie geven, adviseren wij bij het maken van een productkeuze en kunnen wij alle Somfy producten op een goede manier installeren.

Somfy levert motoren, sensoren, bedieningen en accessoires, zoals terrasverlichting, die kunnen worden toegepast in elk type, merk en uitvoering zonweringsproduct.

Smart Home

De belangrijkste functie van buitenzonwering is om uw woning te beschermen tegen licht en warmte. Elk type zonwering heeft specifieke eigenschappen, maar elk type werkt uiteindelijk comfort verhogend. Voorbeelden zijn een knikarmscherm, raamzonwering met bijvoorbeeld verticale screens, of zelfs complete overkappingen. Smartphone bediening en sensoren die de weersomstandigheden in de gaten houden, geven u meer mogelijkheden en maken uw comfort groter. Zo gebruikt u uw zonwering optimaal en houdt u uw huis zonder moeite koel.