Skip to main content

Buitenzonwering regio Pijnacker-Nootdorp

Buitenzonwering regio Pijnacker-Nootdorp

Schijnt de zon op uw terras? In veel gevallen heerlijk natuurlijk, maar niet als deze in uw ogen schijnt. Voorkom dit met buitenzonwering van Geers Zonwering: van knikarmschermen tot screens en van markiezen tot uitvalschermen. Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij leveren en monteren ook in de regio Pijnacker-Nootdorp. Wilt u deskundig advies? Kom langs bij onze showroom, de koffie staat al te pruttelen.

Kwalitatieve buitenzonwering

De constructie en zonweringdoeken zijn in verschillende maten en breedtes verkrijgbaar. Ook de kleuren en patronen kunt u zelf bepalen. We werken met hoog aangeschreven merken, waardoor u van kwaliteit verzekerd bent. Als de wind een keer komt opzetten, dan blijft de constructie stabiel en het doek strak in het gareel. 

Buitenzonwering in diverse uitvoeringen

Overweegt u een buitenzonwering, dan heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden: 

Buitenzonwering op zonne-energie

Thuiswerken is meer dan ooit een gemeengoed geworden. Heerlijk vanuit uw tuinkamer, met uitzicht op uw tuin. Alleen is het vervelend als zonlicht op uw beeldscherm schijnt. Met een buitenzonwering voorkomt u dit. Laat het doek of screen met uw afstandsbediening eenvoudig zakken. Dit kost tegenwoordig steeds minder stroom. Rolluiken en screens werken optioneel op zonne-energie. Stijlvol weggewerkt, waardoor het uiterlijk prachtig blijft.

5 voordelen van buitenzonweringen

  • Geen overmatige zon op uw terras 
  • In de zomer houdt u de warmte buiten uw woning
  • Zonweringsdoeken zijn bestand tegen vocht en regen
  • Vele toepassingen zijn elektronisch regelbaar
  • Constructie en doek is in diverse kleuren en patronen leverbaar

Montage knikarmscherm

De kwaliteit van de buitenzonwering is één, maar minstens zo belangrijk is de bevestiging aan uw huis. Ons ervaren montageteam werkt secuur, professioneel en vakkundig. Zo wordt o.a. gekeken naar de stand van de zon. Hiermee wordt de schuinte van de buitenzonwering bepaald. Ook bekijken wij welke bevestiging aan uw woning het beste is. Uiteraard overleggen we alles met u.

Meer informatie

Wilt u een buitenzonwering bekijken?
Kom naar onze showroom, onze adviseurs staan u graag te woord.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN