Skip to main content

Terrasoverkapping regio voorburg

Terrasoverkapping regio voorburg

Hoe fijn vindt u het om behaaglijk te kunnen genieten op uw terras? Dan is een overkapping een welkome toevoeging. En of u nu op een boerderij woont, in een rijtjeshuis of een vrijstaande woning: Geers Zonwering levert kwaliteit terrasoverkappingen in vele soorten en maten. Zo kunnen we de terrasoverkapping op maat voor u maken en volledig laten aansluiten op uw huidige woning. Woont u in regio Voorburg? Ook hier leveren en monteren we de terrasoverkappingen. Kom gerust eens langs in onze showroom voor eerlijk en passend advies. 

Terrasoverkappingen van topkwaliteit

Bent u trots op uw huidige woning? Dan wilt u vast een terrasoverkapping dat stijl en klasse uitstraalt? Geers Zonwering levert de hoogste kwaliteit terrasoverkappingen en werkt met de beste merken. Dit zorgt voor een fraaie verlenging van uw woonkamer en creëert een heerlijke plek buiten. Uit de zon, regen of wind, zodat u tot in de late uurtjes kunt genieten van de buitenlucht.

Terrasoverkapping met glas of textieldoek

Zodra de zon ‘s ochtends opkomt is uw woning goed verlicht. Als u dit fijn vindt, dan is een terrasoverkapping van glas iets dat bij u past. De lichtinval is dan namelijk erg fraai. Bovendien bent u één met uw tuin. Wilt u meer sfeer creëren op uw terras? Dan past het textieldoek beter bij uw overkapping. Door te kiezen voor de juiste kleur of patroon, krijgt het een warme uitstraling. En op de momenten dat u helemaal geen doek wilt, rolt u hem eenvoudig in de cassette. Met een textieldoek bent u flexibel. 

Diverse merken

Met zorg heeft Geers Zonwering de beste merken geselecteerd:

Terrasoverkapping op maat

Heeft u een uitbouw of is uw woning breder dan de standaard? Voor ieder formaat woning hebben wij een oplossing. De terrasoverkapping wordt volledig op maat geleverd. Heeft u hulp nodig bij de maatbepaling? Wij denken graag met u mee, om zo tot een oplossing te komen waar u blij van wordt. 

Voordelen van een terrasoverkapping

De terrasoverkapping creëert een aantal voordelen:

  • Zowel de constructie als doek is weersbestendig
  • De meerwaarde voor uw woning is aanzienlijk
  • Langer genieten van het buitenleven
  • Kiezen voor een textieldoek in de gewenste kleur
  • Passend bij het formaat van uw terras of woning

Montageteam

Het is nogal van belang: komt de terrasoverkapping tegen uw woning of aanbouw te staan? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar de montage wordt hierdoor anders. Daar weet ons montageteam wel raadt mee. Wij zorgen voor een perfecte, professionele en nette montage. Alles nemen wij uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het resultaat. 

Showroom

Wilt u de terrasoverkapping en de mogelijkheden zien? Bezoek onze showroom, de koffie staat voor u klaar.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN