Skip to main content

Zonwering Bergschenhoek

Zonwering Bergschenhoek

Geers Zonwering is dé leverancier van zonwering in Bergschenhoek. Door de jaren heen hebben wij al veel particulieren en bedrijven mogen helpen met kwalitatieve zonwering. Van knikarmschermen tot screens en van uitvalschermen tot rolluiken. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. En ons ervaren montageteam monteert uw favoriete zonwering volledig op maat. 

Welk type zonwering past bij uw situatie?

Ieder type zonwering heeft zijn eigen voor - en nadelen. Kiest u bijvoorbeeld voor decoratieve markiezen of functionele screens? Bent u op zoek naar meer privacy of juist een inbraakwerende zonwering? De keuze hangt uiteraard af van uw wensen en de situatie. Kom gerust eens langs in onze showroom voor een eerlijk en goed advies. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Hieronder een overzicht van onze verschillende type zonwering.

 

Wij leveren zonwering voor woningen, panden of bedrijfsruimtes. Welke maat, vorm of kleur u ook zoekt, bij ons vindt u de juiste zonwering. Perfect afgestemd op uw wensen. 

Voordelen zonwering in Bergschenhoek

  • Aangename temperaturen in uw woonruimte of op kantoor 
  • Sfeervol, functioneel en decoratief 
  • Energiebesparend en kostenefficiënt 
  • Duurzaam en milieuvriendelijk 
  • Privacy verhogend en inbraakwerend 

Zonwering op maat in Bergschenhoek

Onze vakbekwame monteurs verzorgen het inmeten en het monteren van de zonwering bij u op locatie in Bergschenhoek. Ook de daarbij behorende nazorg is geen enkel probleem voor onze monteurs. Voor, tijdens en na de aankoop staan we voor u klaar. 

Prijzen van zonwering

Als u in onze showroom op bezoek komt leert u ons bedrijf kennen. We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en komen met oplossingen. Als klein bedrijf maken we hierin ook het verschil met de (online) prijsvechters. Daarnaast gaan onze kwalitatieve producten doorgaans langer mee, dus uiteindelijk verdient u die investering terug.

Nieuwsgierig?

Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

 

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN