Skip to main content

Zonwering Rijswijk

Zonwering Rijswijk

Op zoek naar zonwering voor uw woning, pand of bedrijfsruimte in omgeving Rijswijk? Geers Zonwering is al jarenlang dé leverancier van kwalitatieve zonwering. Wij beschikken over een ruim assortiment en voorzien u graag in uw woonwensen. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie en staan ook na de montage nog voor u klaar. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw zonwering.  

Soorten zonwering

Onze zonwering is leverbaar in talloze maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. U kunt bij ons terecht voor:

  • knikarmschermen
  • markiezen
  • rolluiken
  • screens
  • uitvalschermen

Familiebedrijf in zonwering 

Ons familiebedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn we niet de goedkoopste in de regio, maar krijg je wel echte kwaliteit voor een eerlijke prijs. Service, duurzaamheid en volledig ontzorgd worden; daarvoor kunt u bij Geers zonwering terecht. Wij verzorgen ook het inmeten, monteren en de daarbij behorende nazorg. Onze vakbekwame monteurs komen graag bij u langs in Rijswijk!

Prijzen

De prijzen van zonwering variëren door het soort zonwering, het soort materiaal dat gebruikt wordt, de grootte van de zonwering, uw wensen en andere factoren. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden hierin.

Nieuwsgierig?

Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN