Skip to main content

4 redenen voor een Weinor Terrazza Pure terrasdak

4 redenen voor een Weinor Terrazza Pure terrasdak

Hoe prettig is het om buiten te zijn? De rust van de natuur, de frisse buitenlucht en je tuin is iets om te omarmen. Maar hoe heerlijk het buitenleven ook is: de wind, regen of overmatige zon kunnen spelbreker zijn. Wil je juist ook op die momenten comfortabel genieten van het buitenleven? Dan is de Weinor Terrazza Pure glazen terrasdak een echte aanwinst. Met name als je kijkt naar het kubistische design, de moderne uitstraling en zoals gezegd: de betrouwbare weerbescherming. 

Strak en modern design

Overweeg je een terrasdak, dan wil je wel dat dit de woning verbetert. Met de Terrazza Pure hoef je hier niet ongerust over te zijn. Dit innovatieve en kubusvormige terrasdak heeft een stijlvol en hoogwaardig design. Het onderscheidt zich hiermee van traditionele terrasoverkappingen. Het vlak ogende dak geeft een minimalistische en moderne uitstraling aan het terras en je woning. Dus naast comfort ook een echte eyecatcher. 

Innovatieve waterafvoer

Water dat op het dak blijft staan en daardoor in gewicht toeneemt? Dit kan schade veroorzaken aan de overkapping. Daarvoor heeft Weinor met de Terrazza Pure iets baanbrekends bedacht. Het waterafvoersysteem is namelijk naadloos geïntegreerd in het ontwerp. Hoewel het dak er aan de buitenkant vlak uitziet, hebben ze een subtiele helling gecreëerd die het regenwater naar de goot afvoert. Het systeem is onderhoudsarm met een lange levensduur, voor zowel de overkapping als de buitenruimte.

Maximale lichtinval

Zon en daglicht geeft de nodige vitamine D en energie. Daarom is het voor de buitenruimte ook ontzettend belangrijk. Met de Terrazza Pure is dit ongeëvenaard, dankzij de hoogwaardige glazen panelen. Het is zo ontworpen dat de natuurlijke lichtinval maximaal wordt doorgelaten. En op bewolkte dagen? Ook dan zorgen de glazen panelen dat er voldoende licht binnenkomt, wat bijdraagt aan een prettige en lichte leefruimte. 

Flexibele uitbreidingsmogelijkheden

De Terrazza Pure is al een geschenk op zich wanneer je het buitenleven wilt verlengen. Maar waarom niet een stukje uitbreiden en luxer maken? Hieronder een aantal opties:

  • Wil je het in de avond extra sfeervol maken tijdens het eten of een borrel?
    Dan is de geïntegreerde LED-verlichting een sensatie. In verschillende kleuren kun je de buitenruimte verlichten. Allemaal te bedienen op afstand, via de app.

  • Is de zon af en toe toch te fel aanwezig of steekt de wind te veel op?
    Ook daarvoor heeft Weinor een oplossing bedacht, namelijk de elektrische schermen die je gemakkelijk kunt bedienen voor extra beschutting.

  • Ben je erg gesteld op je privacy?
    Gebruik de schuifwanden. Deze zorgen voor een volledig beschutte tuinkamer, wat op z’n tijd en zeker in de avond erg prettig is.  

Het mag duidelijk zijn dat je met de Weinor Terrazza Plus beschikt over een duurzame, innovatieve terrasoverkapping. Een echte aanwinst dus. Wil je hem zien, kom dan eens langs in onze showroom. Tijdens het drinken van de koffie bespreken we alle mogelijkheden.