Skip to main content

4 voordelen van de Weinor Artares terrasoverkapping 

4 voordelen van de Weinor Artares terrasoverkapping 

De frisse lucht, zonlicht en de ondergaande zon: buiten zijn is een feestje. Hoe kun je hier zoveel mogelijk tijd doorbrengen? Door de woonkamer te verlengen en een extra buitenruimte te creëren bijvoorbeeld. Met de Weinor Artares terrasoverkapping verleng je het buitenleven, verhoog je de waarde van je woning en kies je voor extra comfort. De 4 voordelen op een rij.

Optimale bescherming tegen zon en regen

Wil je het liefst het hele jaar door buiten leven? Dan biedt de Weinor Altares een uitstekende oplossing. Deze terrasoverkapping is namelijk ontworpen om tijdens de vier seizoenen optimaal te presteren.

Zodra de zon laag staat, dan kantel je de lamellen waardoor de licht/schaduw balans weer wordt hersteld. Gaat het regenen, wat in Nederland toch met regelmaat gebeurt, sluiten de lamellen volledig en zit je heerlijk droog. 

Slimme lichtregeling

Maar hoe regel je de afstelling van de lamellen? Dat kan handmatig met de afstandsbediening. Altijd mooi om te spelen met licht en schaduw. Je kan het ook overlaten aan de automatische intelligentie van de Atares.

De lamellen zoeken dan de perfecte balans tussen licht en schaduw zelf op. Bovendien wordt er ook rekening gehouden met de temperatuur. In het najaar zijn de zonnestralen immers minder warm, waardoor meer zonlicht wenselijk is voor aangename warmte op je terras. 

Strak en modern design

De functionele aspecten van de Artares zijn groot. Maar minstens zo belangrijk is het design, want de buitenruimte wordt verlengd met een ware parel. Het is een stijlvol design element dat bestaat uit strakke en minimalistische ontwerpen.

Of je nu een moderne of klassieke woning bezit, de Artares sluit aan bij iedere architectuur. Mede door de verschillende kleuren frames die verkrijgbaar zijn. De hoogwaardige materialen en afwerking zorgen bovendien voor een duurzame constructie. Grote kans dat de Artares straks jouw favoriete plek is. Samen met je vrienden, familie of een goed boek. 

Flexibele uitbreidingsmogelijkheden

In alles is de Weinor Artares terrasoverkapping een hoogwaardig product. Je kunt het ook nog eens uitbreiden met de volgende elementen:

  • Geïntegreerde LED-verlichting om zelf de sfeer te bepalen

  • Verwarmingssysteem om de ruimte behaaglijk te maken in de winter

  • Glazen schuifwanden waardoor je heerlijk beschut zit 

  • Smart home-technologie om op afstand de lamellen te bedienen

  • Led-strips in de staanders en attiek wat de sfeer nog eens verhoogt

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van alle voordelen het product wilt zien.
Kom daarom langs in onze showroom. We laten het je graag zien.