Skip to main content

5 voordelen van een Weinor Smaila knikarmscherm

5 voordelen van een Weinor Smaila knikarmscherm

De zon die zich laat zien op je balkon of in de tuin is veelal heerlijk. Maar is het prominent aanwezig of neemt de temperatuur aanzienlijk toe? Dan kan het hinderlijk zijn. De Smaila is een knikarmscherm dat op een hoogwaardige manier bescherming biedt, en dat ook nog met een stijlvol design. Win-win, dus! 

Bescherming tegen UV-straling en hitte

De zon op je huid is heerlijk, maar we weten allemaal dat het zonder bescherming schadelijk kan zijn. Dit geldt niet alleen voor je gezondheid, maar ook voor je interieur. Goede bescherming is daarom belangrijk en dat is precies wat de Smaila je geeft. 

Het doek van het scherm bestaat uit speciaal materiaal dat tot 95% van de schadelijke UV-straling blokkeert. En dat niet alleen, ook de hitte wordt aanzienlijk verminderd. Kortom, geen verbrande huid en een rood aangelopen hoofd, maar een aangenaam leefklimaat. Zowel buiten als binnen.

Vooruitstrevend modern design

Bescherming tegen de zon is één, maar het oog wil ook wat. Daar heeft Weinor echt rekening mee gehouden, want het design is geweldig. Het kubische ontwerp onderscheidt zich door zijn strakke lijnen en minimalistische vormgeving. 

Hierdoor is het de perfecte aanvulling voor een nieuwbouwwoning of een bestaande woning met een eigentijds en modern karakter. Met de Smaila voeg je een vleugje elegantie toe aan je woning. Geen scherm meer met storende overgangen en uitstekende onderdelen, maar een harmonieus geheel. 

Geavanceerde techniek voor gemak

Boodschappen bestellen we online, de binnenverlichting bedienen we met onze stem en op de telefoon bekijk je wie er voor de deur staat: het leven wordt ons steeds makkelijker gemaakt. Weinor heeft dit ook als uitgangspunt genomen met de Smaila. 

Het zonnescherm bevat geavanceerde technologie, waarmee je met een druk op de knop, of zelfs via een app op je smartphone, het scherm kunt bedienen. Bovendien is het met de koppeling van weersensoren ook nog eens intelligent. Bij felle zon gaat het doek automatisch uit en bij harde wind schuift het naar binnen. 

Ruimtebesparend dankzij het compacte ontwerp

We hebben niet allemaal de beschikking over een riant landgoed. Maar niet getreurd, met de ontwikkeling van de Smaila is ook rekening gehouden met kleinere balkons, terrassen of stadstuinen. Met het zonnescherm wordt geen vierkante meter verspeeld. 

De ingenieuze constructie van het scherm zorgt ervoor dat het nauwelijks opvalt wanneer het is ingeschoven. Het gaat helemaal op in de architectuur van je huis. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat er meer ruimte overblijft voor meubels, planten en andere tuinbenodigdheden.  

Weersbestendigheid met hoogwaardig materiaal

Wanneer je iets nieuws koopt ben je blij met hoe het eruit ziet. Dat gevoel wil je zo lang mogelijk vasthouden. De Samalia is ontworpen met het doel hieraan te voldoen. Er wordt gewerkt met een frame en zonweringdoek van hoogwaardig aluminium, UV-bestendigheid en schimmelwerend. Hierdoor behoudt het ook met Nederlands weer (regen- en zonnige dagen) de kleur en kwaliteit. Zelfs jaren verder lijkt de Smalia nog zo goed als nieuw. 

Kom eens naar onze showroom en bekijk hoe dit fraaie product bij jouw buitenruimte kan worden toegepast.