Skip to main content

De specialist in zonwering is klaar voor het voorjaar

De specialist in zonwering is klaar voor het voorjaar

De zon laat zich meer en meer zien. En dan is het een prettige gedachte dat dit vanaf maart vaak alleen maar toeneemt. En over een paar maanden neemt ook nog eens de temperatuur in huis toe. Een uitgelezen moment om alvast eens na te denken over uw zonwering. 

Wij zijn weer fris aan het nieuwe jaar begonnen. De drukte is weer enigszins gaan liggen, dus u kunt gerust binnenlopen in onze showroom. We pakken een kop koffie en praten u bij. Maar wat doen wij verder in deze periode? Daarin nemen we u graag eens mee.

Maatwerk project in Nootdorp

Dit vinden we vaak het mooiste aan ons werk, maatwerk oplossingen. Geen rechttoe rechtaan product, maar even verder kijken naar wat wel mogelijk is. Zo'n project hebben we onlangs gerealiseerd bij een Nootdorpse familie. 

Uitstraling van de woning 

We zijn op locatie gaan kijken voor een tuinoverkapping en wat bleek? Hier kwam flink wat maatwerk aan te pas. Na het inmeten begint het intekenen, om vervolgens tot de oplossing te komen. Allereerst de constructie, deze moet natuurlijk stevig zijn. Hier komt dan ook de afwateringoplossing en het type glas om de hoek kijken. Het oog wil natuurlijk ook wat, dus ook de kleur van de overkapping wordt samen met de klant bepaald. Hierin nemen we als uitgangspunt de kleur en uitstraling van de woning. 

Wensen van de klant

 We spelen vooral ook in op de wensen van de klant. De familie wilde graag kunnen klussen onder de overkapping, maar ook een lekker drankje en hapje kunnen doen. Even uit de zon, beschut en in de tuin. Uiteindelijk hebben we een losstaande overkapping achter in de tuin geplaatst. Het is dan écht leuk om de klant positief te verrassen. 

Klaar voor het voorjaar

Na regen komt zonneschijn. Onze ervaring leert, is de zon eenmaal aanwezig, dan levert dat soms ook wat ongemak op. Vaak wordt er dan pas nagedacht over zonwering. Maar het is slim om dat moment juist voor te zijn. Zeker omdat u dan ook voor de echte drukte al klaar bent.

Levertijd + montage

Is februari niet te vroeg om na te denken over een overkapping of zonwering? Natuurlijk moet het voorjaar nog beginnen, maar u wilt ook niet te laat zijn. De producten hebben een levertijd en moeten nog gemonteerd worden. Het is juist lekker als u straks klaar bent, voordat de eerste zonnestralen en warmte opdoemen. 

Showroom geopend

Misschien heeft u weleens gelezen dat een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom wenselijk is. Dat is nu niet nodig, omdat de grootste hectiek voorbij is. Wilt u er zeker van zijn dat wij de tijd voor u hebben, dan is een afspraak gewenst.