Skip to main content

Dit zijn de voordelen van terrasoverkappingen op maat

Dit zijn de voordelen van terrasoverkappingen op maat

Zoekt u een zonwering of terrasoverkapping? Dan kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn vele aanbieders, maar vooral ook veel verschillende soorten, maten en kwaliteiten. Daarnaast moet het ook nog aansluiten bij uw woning. 

Daarom is bij ons geen terrasoverkapping hetzelfde. Het is vrijwel altijd maatwerk, en iedere klant heeft weer andere wensen. Van rechte tot schuine wanden, wel of geen hout, ingebouwde LED-verlichting of niet. Wij laten de terrasoverkapping volledig aansluiten op uw wensen, en daarom is het dus altijd maatwerk. 

Terrasoverkapping plaatsen

Wanneer u een terrasoverkapping tegen uw uitbouw wilt plaatsen, dan is er een grote kans dat een standaard formaat niet past. Dan kijken we vooral naar de mogelijkheden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat het wel past en perfect aansluit? Door onze jarenlange ervaring weten we vrijwel elke ruimte goed te benutten. 

Een terrasoverkapping die past bij uw woning

Ons uitgangspunt voor het plaatsen van een overkapping: het moet naadloos aansluiten op uw woning. Bovendien kunt u de kleuren van het frame en zonwering doek zelf bepalen. Dit alles zorgt voor een fraai geheel in vorm of kleur. Hierdoor behoudt uw woning de esthetische uitstraling en kan het in veel gevallen zelfs verbeteren.

Tuinoverkapping op maat 

Het komt ook voor dat onze klanten kiezen voor een tuinoverkapping. Deze sluit niet aan op uw woning, maar plaatsen we aan het uiteinde van de tuin. Ook hiervoor is vaak maatwerk nodig, omdat geen tuin hetzelfde is. 

Bijkomende functionaliteiten

Zoals gezegd kan een terrasoverkapping volledig naar wens worden samengesteld. Welke keuzes u bijvoorbeeld kunt maken:

  • Stijl van de overkapping: modern, klassiek of landelijk
  • Aluminium constructie
  • LED-verlichting in de overkapping
  • Verwarming- en/of ventilatie installatie 
  • Glas of doek als zonwering

Duurzame en stevige terrasoverkapping 

Bij het samenstellen van een terrasoverkapping op maat, wordt gekozen voor duurzame materialen en constructietechnieken. Volledig afgestemd op de locatie van de woning en de mogelijke weersomstandigheden. Dit komt uiteindelijk de levensduur en stabiliteit ten goede. Daarbij leveren wij pure A-merken. Dat betekent dat u nog lange tijd zorgeloos kunt genieten van uw overkapping. 

Waardevermeerdering van uw woning 

Een terrasoverkapping wordt gekozen voor een prettiger woon- en leefklimaat. Waar misschien niet direct aan wordt gedacht? Dat is de waardevermeerdering van uw woning. Potentiële kopers of huurders worden hier nu eenmaal door aangetrokken. Dit kan betekenen dat in de toekomst uw woning beter verhuurd of verkocht kan worden. En dan heeft u er ondertussen ook al van kunnen genieten. Wel zo fijn! 

Kwaliteit van montage 

Maatwerkoplossingen zijn prachtig, maar de installatie hiervan is zeer belangrijk. Geers Zonwering streeft hierin naar perfectie. Altijd en overal. Vooraf meten we alles in en nadat de materialen binnen zijn wordt alles vakkundig gemonteerd. We gaan pas weg als we 100% zeker weten dat het perfect in orde is.