Skip to main content

Pergola met zonweringsdoek

Pergola met zonweringsdoek

Is het de overmatige zon op uw terras of hindert de opstekende wind? Met een Pergola zonweringsdoek heeft u hier geen last meer van. Ook tegen een zomerse regenbui is het zonnescherm prima bestand. Geers Zonwering levert hoge kwaliteit pergola’s met zonweringdoek. Kom naar onze showroom en aanschouw deze fraaie oplossing. De pergola is voorzien van de nieuwste technieken, zoals de ingebouwde Led-verlichting. Zo zit u er straks heerlijk bij in uw tuin. 

Kwaliteit pergola met zonweringdoek

Een rammelende constructie bij een opstekende wind? Daar doen wij het niet voor. Met het merk Weinor leveren wij de hoogste kwaliteit. De pergola beschikt over een basisversie Stretch doek, deze is tweezijdig gespannen en heeft een lichtspleet tussen het doek en zijprofiel. Met de variant Opti Stretch is het doek aan vier kanten strak gespannen zonder een lichtspleet. Is de dag voorbij en gaat u naar binnen? Dan rolt u het doek automatisch op in de robuuste zonnescherm cassette. Hiermee beschermt u het doek tegen alle weersomstandigheden.

Pergola met zonweringdoek in vele varianten

Door de staanders en geleiders krijgt u een stabiele constructie. Het doek rust minder zwaar aan uw gevel en het doek kan dieper over uw terras heen. Met meer dan 140 doek dessins en 200 framekleuren heeft u genoeg keuze. Heeft u laaghangende zon vanaf de zijkant? Dan kan ook hier een zonweringdoek worden geplaatst. Deze brengt u met een eenvoudige slinger omlaag. Zo zit u lekker beschut tijdens het nuttigen van uw drankje of het lezen van een goed boek. 

Montage op maat

Na levering van het systeem, komt ons montage team langs om alles vakkundig te monteren. Alles netjes zoals van tevoren is afgestemd. Met de compensatie scharnier aan de telescoop staander, kunt u het doek in de juiste graden afstellen voor het gebruik bij een regenbui. 

Voordelen zonwering met doek

  • Zo strak mogelijk gespannen doek in de constructie
  • Verticaal zonwering doek tegen wind en laaghangende zon
  • Ingebouwde LED-verlichting voor meer sfeer op uw terras
  • Ruime keuze uit dessins en framekleuren
  • Bescherming van het doek door de robuuste cassette

Nieuwste technieken

De technieken die worden gebruikt door Weinor zijn vernieuwend. Zo schuift de zonwering soepel in en uit door het beproefde loopwerk. Ook de optie van de LED-verlichting is een fraaie. De ingebouwde spots zorgen voor een aangenaam warmwit licht. Deze lichten kunt u heerlijk vanuit uw stoel bedienen. Gemak dient de mens. 

Aanvullende informatie

De pergola met zonweringdoek is een prima keuze. Heeft u vragen? Bij Geers Zonwering helpen we u graag. Kom langs in onze showroom en we laten u deze prachtige oplossing zien.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN