Skip to main content

Professionele montage van zonwering 

Professionele montage van zonwering 

“Wat een prachtige zonwering”, roept je buurvrouw. Dat is fijn om te horen als het over uw nieuwe zonwering gaat. Het gaat in dit geval over het eindresultaat, maar daar gaat uiteraard iets aan vooraf: namelijk de montage. In dit blog nemen we u eens mee in dit proces. 

Montage van zonwering bij een uitbouw

Wanneer u in de showroom komt, dan nemen we de tijd voor u om de opties te bespreken. We denken mee en geven ook een eerlijk advies. Heeft u bijvoorbeeld een uitbouw? Dan is het af te raden om de beugels aan de muur te bevestigen. Met een constructie van tientallen kilo’s, is dit vragen om ellende. Nee, wij gaan voor zekerheid en betrouwbaarheid op de lange termijn. Denk aan een montage naar de achterliggende constructie, zoals een houtskelet, stalen bint of houten vloer. Uiteraard nemen we vooraf ook het kostenplaatje met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Inmeten voordat we gaan monteren

Voordat we definitief gaan monteren, komt Alex bij u langs om alles in te meten. Ook denken we gelijk na over bevestiging en eventuele stroompunten. We nemen u mee in dit proces en stemmen de montagewerkzaamheden met u af.  Met het vooraf inmeten zorgen we er bovendien voor dat ons montageteam goed voorbereid te werk kan gaan. 

Montagewerk kan beginnen

Nu is het de beurt aan ons montageteam. U kunt rekenen op de bekende gezichten Han, Dave, Lars en Marcel. Altijd op pad in professionele werkkleding, kwaliteitsgereedschap en een flinke dosis passie voor het vak. 

Wat u kunt verwachten van ons montageteam

  • Het gebruik van uitstekende RVS bevestigingsmaterialen
  • De eventuele motor wordt getest en het begin- en eindpunt afgesteld
  • Alle draden worden, indien mogelijk, netjes weggewerkt
  • Het product wordt afgesteld naar wens, zoals de voorlijst van het knikarmscherm
  • We testen of alles werkt en geven een korte demo voor het gebruik 

Uiteraard laten we ook alles netjes achter, zodat u direct zorgeloos kunt genieten.