Skip to main content

Vanaf het eerste moment was de service van Geers Zonwering geweldig

Vanaf het eerste moment was de service van Geers Zonwering geweldig

“We zochten naar een zonwering oplossing voor in onze tuin. Een advertentie in de krant trok onze aandacht, alleen werden we bij de betreffende winkel niet zo fijn geholpen”, vertelt  Rolvink. “Via via kwamen we in contact met Alex van Geers Zonwering. Vanaf dat moment verliep alles vlekkeloos.”

Op locatie bekijken en inmeten

“Toen we contact opnamen met Geers Zonwering, kwam Alex al snel langs om de situatie in de tuin te bekijken. Dat is toch wel het fijne van een dorpsbedrijf. We hadden natuurlijk wel een idee hoe we het wilden hebben, maar het moet ook maar kunnen.” 

“Alex denkt echt mee in oplossingen. Bovendien kon ik met mijn technische achtergrond ook alvast wat voorwerk doen. Dat werd alleen maar toegejuigd.” 

Losstaande constructie in de achtertuin

We hebben gekozen voor een losstaande terrasoverkapping achter in de tuin. 

“Het is een buitengewoon mooi product. De afwerking, de constructie, de afwatering en de getinte glazen, het zit allemaal uitstekend in elkaar.”

“Je merkt dat je voor kwaliteit hebt gekozen (merk Weinor). Het is ideaal om er tijdens het klussen onder te staan, maar uiteraard ook om een drankje te doen in de avond. Je blijft toch gewoon wat langer genieten van het buitenleven.”

Montage verliep erg prettig

“Het product was sneller binnen dan verwacht, maar dat betekende niet dat ze een dag later al wilde monteren. Dat werd eerst netjes met elkaar afgestemd. Vervolgens kwamen ze met drie man sterk de terrasoverkapping monteren. We kunnen niets anders zeggen: wat een vakmensen zijn dat.

Vriendelijke en gezellige mannen die meedenken en de terrasoverkapping binnen een dag hadden gemonteerd. Wat ons vooral ook verraste, was dat ze alles goed en verzorgd achterlieten. Zelfs een stofzuiger kwam er aan te pas.” 

“Uiteraard zouden we Geers Zonwering aan iedereen aanbevelen. Je krijgt echt waar voor je geld”, aldus een tevreden familie Rolvink.