Skip to main content

Waarom je niet zelf je zonwering moet monteren

Waarom je niet zelf je zonwering moet monteren

“Die zonwering hang ik zelf wel op”, is weleens de gedachte bij onze klanten. Hoe moeilijk kan het immers zijn? Maar voor u het weet, zit u na een paar maanden met de eerste problemen opgescheept. De bouten houden de constructie niet, het is verkeerd gemonteerd of de zonwering hangt na enige tijd niet meer recht. Het goed monteren van zonwering is enorm belangrijk. Geers Zonwering beschikt over een eigen montageteam met veel ervaring, vakmanschap en oog voor detail. 

Veilig monteren van zonwering

 Iedere situatie voor het plaatsen van een zonwering is anders. Soms hoog, soms verstopt achter wat elementen of er zijn ingewikkelde structuren aanwezig. Een professionele installateur kan deze situatie perfect inschatten. Vervolgens wordt het veilig en weldoordacht gemonteerd. Het werken met de nieuwste apparatuur helpt daar natuurlijk ook een handje bij. 

Deskundige montage van zonwering

Het op de juiste manier monteren vereist diepgaande kennis. Van materialen tot aan bouwstructuren en installatietechnieken. Een installateur maakt altijd de afweging van wat mogelijk is, rekening houdend met factoren als de locatie, type zonwering en de ondergrond. Zo weet u zeker dat uw zonwering op de juiste manier gemonteerd wordt. 

Inmeten en monteren op locatie

Een goede montage zorgt voor uitstekende prestaties en duurzaamheid van de zonwering. Maar het is niet alleen de montage, ook het vooraf inmeten en het bekijken van de locatie helpt mee. Uiteindelijk zorgt dit voor een beter functionerend product en minder kans op vroegtijdig falen. Wij komen gerust bij u langs om de situatie te bekijken.

Garantie op de zonwering 

Nog een belangrijke reden om de installatie over te laten aan onze specialisten is de garantie. Dit is pas van kracht op het product als ook de installatie volgens de juiste instructies is uitgevoerd. Doet u een installatie zelf of laat u het door de buurman doen, dan kunt u bij problemen nergens op terugvallen. Als wij het zelf gemonteerd hebben, staan we ook na de montage nog voor u klaar. 

Tijds- en arbeidsbesparing 

Na aankoop van een zonwering wilt u maar één ding, zo snel mogelijk ervan genieten tijdens zonnig weer. Besluit u toch zelf de installatie te doen, dan kost dit in de regel veel tijd, energie en ook investeringen in de juiste gereedschappen. Een professionele installateur gaat efficiënt, zorgvuldig en goed te werk. Dat scheelt uiteindelijk een hoop tijd, gedoe en stress.

Wilt u weten hoe wij de montage van zonwering aanpakken?