Skip to main content

Waarom professionele montage van zonwering een must is

Waarom professionele montage van zonwering een must is

Trots op uw aankoop van een prachtige zonwering, maar stress van het installeren? Dat is natuurlijk het laatste wat u wilt. Alleen komt dit met regelmaat voor en dat is ontzettend jammer. Prijs is belangrijk, maar bezuinig niet op de montage als u hier geen ervaring in heeft. 

In dit blog gaan we dieper in waarom een goede installatie belangrijk is: van veiligheid tot uiteindelijk een langere levensduur van uw zonwering. 

Betrouwbare installatie zonwering

De eerste stap is het aankopen van een kwaliteitszonwering. Geers Zonwering werkt uitsluitend met de allerbeste A-merken. Maar al is het product van nog zo’n hoog niveau, bij een verkeerde montage krijgt u alsnog problemen. Denk aan het scheuren van het zonweringdoek of beschadigingen aan de constructie. 

Daarom is de combinatie van A-merken en professionele montage zo belangrijk. Dan weet u zeker dat het goed, veilig en op een verantwoorde manier gebeurt. 

Deskundige en efficiënte montage

Monteren begint al bij het weten welke kenmerken het product heeft. Dat klinkt logisch, maar toch is het van groot belang voor de juiste montage. Rolluiken monteren dient immers anders te gebeuren dan het bevestigen van markiezen. Dit heeft onder andere te maken met het gewicht, de windrichting en de hoeveelheid zoninval. 

Ook is het belangrijk te weten hoe het systeem optimaal kan worden afgesteld. Dit zorgt voor een efficiënte montage om exact de juiste balans te vinden tussen zonwering en natuurlijk licht. Op een te donkere woonkamer zit u ook niet te wachten.

Service en langere levensduur zonwering

Wanneer een zonwering op de juiste manier is geïnstalleerd, vermindert het de kans op problemen. Dient zich toch een probleem aan met het product? Dan is het prettig wanneer het montageteam beschikt over optimale kennis van de producten. Hierdoor is het mogelijk om in veel gevallen op locatie het product te repareren, zonder dat de complete zonwering eraf gehaald moet worden.

Koopt u bij ons de zonwering en laat u deze ook door ons installeren? Dan kunt u altijd ergens op terugvallen. Is er onverhoopt iets met het product, dan staan we snel weer op de stoep om eventuele problemen goed op te lossen. Ook helpt het als u de zonwering goed onderhoudt. Zo verlengt u de levensduur van het product en kunt u er nog langer van genieten. 

Wilt u meer weten over montage? 

Bezoek eens onze showroom en laat u hierover informeren.