Skip to main content

Weinor Kubata: strak en stijlvol zonnescherm

Weinor Kubata: strak en stijlvol zonnescherm

Is het warm weer en heb je zin om te relaxen? Dan pak je de kussens van de loungeset en ga je lekker liggen. Is het zomerseizoen voorbij, dan ruim je de kussens weer op. Dit gaat met het Weinor Kubata zonnescherm nagenoeg hetzelfde. Het kost je alleen nog minder moeite. 

Wanneer de zon schijnt en je hinder ondervindt, schuif je het scherm uit.  Is de zon verdwenen dan pak je de app erbij en met een druk op de knop is het opgeruimd. Liefst op een fraaie manier. Dat kan met de Weinor Kubata. Deze moderne en stijlvolle zonwering is een slimme oplossing om jezelf te beschermen tegen de zon. 

Strak en stijlvol design

De ontwerpers van de Kubata hebben er goed over nagedacht: een functioneel product in perfecte harmonie met een hoogwaardig design. De vierkant kubusvormige cassette is ontworpen met oog voor minimalisme. Zeker bij een moderne woning komt de Kubata volledig tot zijn recht.

Het is voorzien van een strakke en eigentijdse uitstraling, zonder schroeven en storende elementen. Is de zonwering niet in gebruik, dan is het vrijwel naadloos geïntegreerd met de gevel. Sterker nog: je woning wordt voorzien van een stijlelement. 

Volop gebruiksgemak

Een ratelend geluid als je de zonwering uitdraait? Dat ligt gelukkig al even achter ons. De Kubata heeft hier nog eens een extra schepje bovenop gegooid. Het is namelijk uitgerust met een stille, elektrische motor die je zonwering soepel opent en sluit. Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of app op je smartphone. Met een druk op de knop zit je vervolgens op het terras in een schaduwrijke oase. 

Bestand tegen diverse weersomstandigheden

Storm, wind en regen is nooit een goed idee met een knikarmscherm, en zeker als je het zelf niet kan waarnemen. Als je slaapt of op pad bent, bijvoorbeeld. Het scherm is in ieder geval getest t/m windkracht 5. Zo is de Kubata opgebouwd uit elementen die goed bestand zijn tegen regen en felle zon. 

De zonwering blijft stevig en is daardoor betrouwbaar. En ben je een paar jaar verder? Dan zien de materialen er nog steeds goed uit. De hoogwaardige materialen zijn bestand tegen UV-straling of natte weersomstandigheden. 

Gesloten cassette

Een typisch kenmerk van de Kubata is de stijlvolle cassette voor het opbergen van het doek. En wanneer je de zonwering opbergt, sluit de cassette volledig. Hierdoor blijft de stof langer mooi en hoef je minder vaak onderhoud te plegen. Dit zorgt ervoor dat je zonwering na jaren van gebruik er nog als nieuw uitziet, ongeacht de weersomstandigheden.

Een kleur die bij je past

Of je woning nu wit is of een terracotta kleur steen heeft, dit maakt voor de Kubata niet uit. Je kunt het zonnescherm volledig afstemmen op de stijl van je woning en de tuinmeubels. Voor zowel het doek als het frame kun je de kleur bepalen. Of je nu gaat voor neutrale tinten of juist een opvallende kleur, de Kubata past zich moeiteloos aan. 

Geïntegreerde LED-verlichting

Wil je ook na zonsondergang blijven genieten van je terras? De Kubata is uit te breiden met subtiele, geïntegreerde LED-verlichting, die zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Zo creëer je met gemak de perfecte setting voor een ontspannen avond met vrienden of familie. 

Na het lezen van dit blog zijn alle voordelen bekend. Maar het zien van de Weinor Kubata is net wat anders.
Kom daarom eens naar onze showroom om dit klasse product te zien. De koffie staat klaar.