Skip to main content

Weinor Opal Design II knikarmscherm

Weinor Opal Design II knikarmscherm

Zie je ze wel eens hangen? Zo’n oranje fletse zonwering bij een woning? Vaak vallen de karakteristieke eigenschappen van een woning hierdoor minder op. Met de Weinor Opal Design II hoef je hier niet bang voor te zijn. Of het nu gaat over de nieuwste techniek in het zonweringsdoek of over de geïntegreerde ledverlichting: met de Weinor Opal Design II haal je design, klasse en topkwaliteit in huis. 

Uitstekende bescherming

Laten we beginnen met het belangrijkste kenmerk van een zonwering, de bescherming tegen de zon. Met de Weinor Open Design II zijn hiervoor de nieuwste technieken gebruikt. Met de geïntegreerde verticale zonwering geeft de Opal Design II Volant Plus de beste bescherming tegen de UV stralen, verblinding en eventuele inkijk van buitenaf. 

Op het terras is het daarom aangenaam vertoeven, maar ook voor de temperatuur binnen scheelt het aanzienlijk. Bovendien beschermt het je interieur, zoals meubels, vloeren en misschien wel je lievelingsschilderij. 

Elegantie en moderne uitstraling

Wanneer je gebruik maakt van de Open Design II heb je ook echt iets hangen. Deze zonwering combineert functionele efficiëntie met een fraai design. Het biedt daarom niet alleen bescherming tegen zonlicht, maar is ook visueel aantrekkelijk. 

De zonwering staat bekend om de strakke lijnen en minimalistische vormgeving. Daarom past het perfect in een moderne en eigentijdse architectuur. En of je huis nu grijs, zwart of een pasteltint heeft? Met de vele kleuren voor het doek en de frames is er altijd iets bijpassends.

Hoogwaardige materialen

Een belangrijk kenmerk van de Weinor Opal Design II is het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. De behuizing is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Het is licht, sterk en bestand tegen corrosie. 

En de zonweringdoeken? Deze zijn vervaardigd uit premium acryl stoffen die UV-bestendig en kleurvast zijn. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang tegen een zonwering aankijkt die zijn kleur en vorm behoudt. 

Top 5 Kenmerken Opal Design II

  • Doek en techniek beschermd als in een kluis

  • Twee Design Awards winnaar

  • 170 doek designs en 56 kleuren frames

  • Optionele led verlichting geïntegreerd

  • Meer privacy en inkijkbescherming met Volant Plus

Geïntegreerde LED-verlichting

De Weinor Opal Design II beschikt over een aantal interessante optionele toepassingen. Neem de geïntegreerde LED-verlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat jouw terras of balkon ook 's avonds optimaal kan worden gebruikt.

De LED-verlichting is energiezuinig en kan worden gedimd om de perfecte sfeer te creëren. Ideaal voor tijdens een diner. En organiseer je een tuinfeest? Dan kan feller licht wenselijk zijn.

Aanpasbaarheid en maatwerk

Heb je een breed terras of smalle ramen? Dan is maatwerk van de zonwering wenselijk. De Opal Design II biedt uitgebreide mogelijkheden, zodat de zonwering altijd past bij jouw woning. 

Bovendien heb je ruime keuze uit kleuren en patronen voor het doek, evenals verschillende afwerkingsopties voor de behuizing. De zonwering kan worden aangepast in breedte en uitval, zodat deze perfect past bij de afmetingen van jouw ramen of gevel. 

Wil je de Weinor Opal Design II eens in het echt zien? Kom dan naar onze showroom en bekijk dit klasse-A product.