Aluminium veranda van Pallazzo

Aluminium veranda van Pallazzo

De Pallazzo aluminium veranda of terrasoverkapping is een prachtige verlenging van uw woning. De veranda zorgt voor een koele schaduw tijdens warme zomerdagen.

Het geeft rust en ruimte. Lekker een boek lezen of een goed glas wijn. Met Geers Zonwering geniet u nog meer van het buitenleven.

Veranda of terrasoverkapping

Een veranda, wordt ook wel een terrasoverkapping genoemd. Tijdens het voorjaar of najaar lekker beschut onder uw veranda genieten. Buiten eten met het gezin, een sfeervolle zomeravond, een verjaardag in de tuin met vrienden en familie. Een veranda is een echte toegevoegde waarde op al die fijne momenten.

Voordeel van aluminium veranda’s

Alle aluminium verandasystemen hebben een onzichtbare afwatering. Daarnaast kunt u kiezen voor grote overspanningen en geïntegreerde verlichting. Een groot voordeel van aluminium veranda’s is de mogelijkheid om zeer grote overspanningen te maken met slanke profileringen en een minimum aantal palen. Hierdoor geniet u van maximale lichtinval en leefruimte. Voor veel mensen is de maximale lichtinval en leefruimte een doorslaggevend voordeel. Een houten veranda geeft juist veel schaduw en maakt het geheel wat donkerder. Wij kunnen de aluminium veranda’s volledig op uw inrichting en woonwensen laten aansluiten. Een prachtig, maar zeker ook functioneel geheel.

Veranda prijzen

De prijzen van veranda’s lopen behoorlijk uiteen. Bij Geers Zonwering kunt u eenvoudig online een prijs opvragen. Wilt u een specifiekere prijsindicatie dan kunnen wij bij u langskomen. Op locatie kunnen wij u nog beter adviseren en voorzien van een eerlijke prijs.

Terrasoverkapping van Pallazzo

Of u nu kiest voor een aluminium veranda, houten veranda, tuinoverkapping of terrasoverkapping, met Pallazzo geniet u van extra woonruimte, rust, extra bergingsruimte, of juist een plek voor gezelligheid en hapjes en drankjes met vrienden. De terrasoverkappingen van Pallazzo zijn de laatste twintig jaar continu verder ontwikkeld. Met onze eigen ervaringen, maar zeker ook de ervaring van gebruikers.

Verandaspecialist in de regio

Geers Zonwering is in Regio Pijnacker, Nootdorp, Den haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer en Voorburg de specialist op het gebied van Pallazzo veranda’s. Jarenlange ervaring, eerlijk advies en maatwerk zorgen dat klanten kiezen voor Geers Zonwering.

Bezoek onze showroom

 

Wilt u een afspraak maken?

CONTACT OPNEMEN