Textiel terrasdoek

Terrasoverkapping textieldoek

Een terrasoverkapping is de perfecte manier om extra lang van het buitenleven te genieten. Met een van onze textiele terrasoverkappingen kunt ook u genieten van uw terras zelfs bij de mindere weersomstandingheden.
Maak vaker en onbezorgder gebruik van uw terras. Geniet van de schaduw op een zonnige dag, wees bestand tegen hevige wind of bescherm tegen de regen op een natte zomerdag. Met een terrasoverkappingsdoek van acryl of polyester geniet u aan een stuk door van uw terras.

Flexibel met een overkapping van textiel 

Bij Geers Zonwering houden we van flexibiliteit. Als u kiest voor een terrasoverkapping met doek zorgt u voor een minder permanent effect op uw terras. Een terrasoverkapping met een doek van textiel bestaat namelijk uit een kast met liggers en staanders, maar het doek kan open of dicht. Daarom zal dit minder afgesloten zijn dan een glazen overkapping en heeft u meer flexibiliteit. De terrasoverkapping voorzien van een acryl- of polyesterdoek kan geopend worden door een Somfy motor met schakelaar. Daarnaast is ook bediening met een handzender mogelijk.

Voordelen van terrasoverkappingen met doek

Met een de terrasoverkappingen van textiel biedt Geers Zonwering een aantal voordelen: 

  • U beschermt tuinmeubilair tegen de regen
  • Het biedt meerwaarde aan uw woning
  • U kunt langer genieten van de zomer
  • Ook tijdens mindere temparturen is het buiten prettig
  • Flexibel door de mogelijkheid tot openen 

Onze merken terrasoverkappingen 

Bij Geers Zonwering leveren we zowel terrasoverkappingen met textieldoek als glazen overkappingen en veranda's van de volgende merken:

• Stobag

Passend advies

Wilt u graag een passend advies over terrasoverkappingen? U bent van harte welkom in onze showroom voor een gedegen advies.

 Bezoek onze showroom

 

Onze merken

Geers Zonwering Sunmaster Logo
Geers Zonwering Mysun Logo
Geers Zonwering Weinor Logo
Geers Zonwering Pallazzo Logo
Geers Zonwering Somfy Logo

Wilt u een afspraak maken?

CONTACT OPNEMEN