Hoe wij werken tijdens de ‘lockdown’

Hoe wij werken tijdens de ‘lockdown’

Op dit moment, vanwege de tijdelijke lockdown, mogen wij klanten niet ontvangen in onze showroom. Dat is zowel voor klanten als onszelf natuurlijk erg jammer. We missen het klantcontact en kunnen hierdoor onze producten niet laten zien. Ook maakt dit het geven van advies lastiger en krijgt u een minder goed beeld van ons als familiebedrijf. Toch mogen wij absoluut niet klagen.

Er zijn genoeg bedrijven voor wie het werk nog moeilijker wordt gemaakt. We zijn vooral blij dat we nog iets voor onze klanten kunnen beteken. Onze werkwijze is hierdoor als volgt:

Normale werkwijze

  • U komt langs bij ons in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken
  • We laten producten zien en voorzien u van goed en eerlijk advies 
  • U ontvangt een prijsindicatie op basis van uw showroombezoek
  • Op basis van de prijsindicatie en het gevoel bij ons bedrijf maakt u een beslissing
  • Bij een akkoord maken we definitieve keuzes en gaan we inmeten 

Werkwijze tijdens lockdown

  • De afspraak is bij u op locatie  
  • We kunnen videobellen vanuit de showroom of geven een prijsindicatie per e-mail
  • Op basis van de prijsindicatie maakt u een beslissing
  • U bezoekt de showroom voor definitieve keuzes en het bekijken van producten

Waarom wij duurder zijn dan prijsvechters 

Door de lockdown vragen klanten vaak een prijs via de mail aan. Uiteraard waarderen we dit enorm en gaan we ermee aan de slag. Maar het nadeel is dat we hierin niet goed kunnen uitleggen, waarom we duurder zijn dan de prijsvechters in de branche. Door het laten zien van onze producten uit het midden- en hoogsegment krijgt een klant nieuwe inspiratie. Een klant snapt hierdoor ook waarom we gemiddeld duurder zijn dan prijsvechters. Daarnaast verschilt het in prijs door een betere montage en hogere kwaliteit producten. 

Klein bedrijf met persoonlijke service 

Als u in onze showroom op bezoek komt leert u ons bedrijf kennen. We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en komen met oplossingen. Vaak wordt dat als prettig ervaren en tijdens het advies en de montage ziet u dezelfde gezichten. Als klein bedrijf maken we hierin ook het verschil met de (online) prijsvechters. Daarnaast gaan onze kwalitatieve producten doorgaans langer mee, dus uiteindelijk verdient u die investering terug. Zo geniet u nog langer van uw zonweringsproducten. Door deze informatie kunt u als klant een betere keuze maken.

Nog even geduld…

Uiteraard bent u vrij om zelf een keuze te maken, maar ons advies is om niet alleen op basis van prijs een keuze te maken. En mocht u de tijd hebben, wacht dan gerust tot onze showroom weer open is. De koffie staat voor u klaar.  

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM     AFSPRAAK MAKEN