Waarom kiezen voor een knikarmscherm of pergola zonwering?

Waarom kiezen voor een knikarmscherm of pergola zonwering?

Bent u op zoek naar een knikarmscherm of pergola zonwering? Gaat uw voorkeur uit naar een gebruiksvriendelijk systeem of geeft u de voorkeur aan een schitterende uitstraling? Wilt u de zonwering aan de gevel hangen of kiest u liever voor een vaste constructie? Na het lezen van dit blog heeft u antwoord op al uw vragen over knikarmschermen en pergola zonwering. 

Knikarmschermen

Knikarmschermen zien er fraai uit en zijn makkelijk in gebruik. Met de elektrische bediening schuift u het doek in een handomdraai uit. Heeft u de zonwering niet meer nodig? Dan wordt het doek automatisch opgerold in een gesloten cassette.

Ophangen van knikarmschermen 

Door de soms sterke wind komt er veel kracht op de bevestiging te staan. Hierdoor is het belangrijk om de juiste montage toe te passen. Bij een uitbouw bijvoorbeeld, wordt het scherm vaak naar de betonnen verdiepingsvloer vastgezet. De muur kan zwak zijn, waardoor montage naar de betonnen vloer beter is. Uiteraard adviseren wij u graag welke knikarmscherm en montage het beste bij uw situatie past.

Knikarmen en zonweringsdoeken

Onze knikarmen en zonweringsdoeken zijn in diverse types, kleuren en breedtes verkrijgbaar. Perfect afgestemd op uw wensen. Wilt u ook beschutting tegen de wind? Plaats dan een windscherm tegen de zijkant van de knikarmen. Zo kunt u heerlijk beschut genieten van het prachtige zomerse weer.

Voordelen van zonwering met knikarmen

  • Eenvoudig in gebruik met de elektrische bediening
  • Optimale bescherming van het doek in de gesloten cassette 
  • Beschutting tegen de wind met de windschermen
  • U bepaalt zelf hoeveel zonweringdoek u wilt gebruiken
  • In diverse types, kleuren en breedtes verkrijgbaar

Pergola zonwering

Een pergola zonwering geeft een schitterende uitstraling. De vaste constructie zorgt voor een aangename verlenging van uw woning. Het prachtige design zorgt voor een strak en modern uiterlijk. De montage van de pergola zonwering is bijna altijd mogelijk. De kracht van de wind komt meer op de staanders te staan, dan op de bevestiging. Hierdoor is ook meer uitval mogelijk dan bij een knikarmscherm en kunt u het bij meer wind blijven gebruiken.

Is er ook flexibiliteit met een pergola zonwering? Met de elektronische bediening rolt u het doek in en uit de cassette. Komt de wind opzetten of is er een zomerse bui? De pergola zonwering is hiertegen uitstekend beschermd. Het doek is in diverse maten en kleuren te verkrijgen. Van zomerse tinten tot aan een streepjes motief. Passend bij de inrichting van uw woning. 

Voordelen van een pergola zonwering

  • Innovatief spansysteem OptiStretch(doek zit met ritsen vast in de geleiding)
  • Bescherming tegen wind en regen (vochtafstotend)
  • Elegant design met een strak en modern uiterlijk
  • Cassette bescherming voor het doek en techniek
  • Een fraaie verlenging van uw woonkamer 

Laat u goed adviseren

Misschien heeft u na het lezen van dit blog een voorkeur gekregen. Spreekt de zonwering met knikarmen u aan, bedenk vooraf goed of bevestiging mogelijk is voor uw woning. 

Wilt u dat wij meedenken over knikarmschermen of pergola zonwering? Kom naar onze showroom en we denken graag met u mee. De koffie staat klaar.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN