Waarom knikarmschermen een goede keuze is?

Waarom knikarmschermen een goede keuze is?

Overweegt u een buitenzonwering om overmatige zon tegen te gaan? Dan heeft u genoeg te kiezen. Van screens of rolluiken tot aan knikarmschermen. Knikarmschermen is een populaire buitenzonwering en staat bekend om de kwaliteit en flexibiliteit. Eenvoudig te bedienen en in verschillende types en kleuren verkrijgbaar. In dit blog leest u alle voordelen.

Eenvoudige bediening knikarmschermen

Knikarmschermen hebben een fraai design en zijn flexibel in gebruik. Komt de zon op uw terras? Dan schuift u de zonwering met de elektrische afstandsbediening in een handomdraai uit de cassette. In de avond rolt u deze automatisch weer naar binnen, zodat het doek beschermt blijft tegen regen en wind. Met de knikarmschermen heeft u geen vaste stellage op uw terras vergeleken met een pergola. 

Kwalitatieve knikarmschermen

Buitenzonwering vangen natuurlijk veel zon op. Toch heeft dit geen invloed op het zonweringsdoek. Deze blijft in uitstekende staat, mist u kiest voor kwaliteit natuurlijk. Steekt er een stevige wind de kop op? Dan komt er veel druk op de constructie te staan. Maar deze buitenzonwering kan dit prima verdragen. Uiteraard is een goede bevestiging aan de muur ook belangrijk. Dit kunt u zelf doen of overlaten aan één van onze monteurs, 

De merken knikarm zonweringen

De belangrijkste voorwaarde waarom Geers Zonwering kiest voor een leverancier is kwaliteit. Daarom werken we met de volgende merken:

Knikarmschermen in diverse types, kleuren en breedtes

De knikarmschermen zijn in diverse types, kleuren en breedtes te verkrijgen. Beslis hoe breed u de zonwering wilt hebben en kies een kleur voor de armen. Deze keuzes heeft u ook te maken voor het zonweringsdoek. Wilt u deze in effen kleur of met patroon? Hierin zijn diverse mogelijkheden. De knikarmschermen stelt u helemaal samen naar eigen wens. Heeft u behoefte aan advies hierin, klopt dan eens bij ons aan.

De 5 voordelen van zonwering met knikarmen

  • In diverse types, kleuren en breedtes verkrijgbaar
  • Eenvoudig in gebruik met de elektrische bediening
  • Optimale bescherming van het doek in de gesloten cassette 
  • Beschutting tegen de wind met de windschermen
  • U bent flexibel hoeveel doek u wilt gebruiken

Meer informatie

Wilt u knikarmschermen bekijken?
Kom naar onze showroom, onze adviseurs staan u graag te woord.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN