Skip to main content

Recent kregen we een aanvraag om een Pallazzo terrasoverkapping in Midden-Frankrijk te plaatsen. Dat vonden wij geen enkel probleem!

Van showroom Nootdorp naar vakantiehuis Frankrijk

Onze klant woont in Voorburg en had een advertentie van Geers Zonwering gezien in een huis-aan-huis blad. Hij kwam in de showroom en was meteen onder de indruk van de Pallazzo overkapping. Ze hebben een tweede huis in Midden-Frankrijk en wilden daar graag een Pallazzo dak met een schuifwand aan de voor- en zijkant. De klant was van mening dat er in Frankrijk niet zo'n mooi dak te koop was.

Expertise en kwaliteit

We hebben aangegeven dat Geers Zonwering het ook kan monteren tegen een meerprijs en dat wilde de klant graag. Ze hadden veel vertrouwen in onze expertise en kwaliteit. Er moesten ter plaatse een aantal speciale aanpassingen worden gedaan i.v.m. een schuin dakvlak en passtukken. Dat zijn problemen waar niet ieder bedrijf een oplossing voor biedt. 

Eindresultaat: een tevreden klant

Voor Geers Zonwering was het leuk een terrasoverkapping te plaatsen in Frankrijk. De klant was uitermate tevreden en blij met het mooie resultaat. 

 

Meer informatie over Pallazzo terrasoverkappingen