Skip to main content

Zonweringspecialist in de regio

Zonweringspecialist in de regio

Onze klantenkring voor zonwering, buitenzonwering en terrasoverkappingen strekt zich uit in omgeving Nootdorp, Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Bleiswijk en meer.

Bleiswijk, Nootdorp en Pijnacker

Diverse klanten uit de regio kopen, naast zonneschermen, ook rolluiken en screens bij Geers zonwering. Onze oprechte betrokkenheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de reden waarvoor de klant voor Geers Zonwering kiest. Geers Zonwering is gevestigd in Nootdorp, dus uitstekend bereikbaar voor Bleiswijk, Pijnacker, Voorburg en Leidschendam.

Leidschendam, Voorburg en Den Haag

Onze showroom is vanuit de verschillende woonplaatsen hier in de regio uitstekend te bereiken. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en in de showroom staat Ankie klaar om u te ontvangen. Ankie adviseert u in het nemen van de juiste beslissing. Kom gerust eens langs.

Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam

Veel dorpsgenoten uit de verschillende gemeenten weten onze showroom al te vinden. Onze prachtige producten staan overzichtelijk en netjes gepresenteerd. Leuk om eens inspiratie op te doen of meer informatie te vragen. Ankie staat klaar en informeert u graag over de verschillende producten.

Woont u in bovengenoemde regio of daarbuiten? Kom gerust eens kijken. Wij geven u een eerlijk advies.

Oplossingen voor binnen- en buitenzonwering

Wij bieden u oplossingen voor binnen- en buitenzonwering. Als u het terras wilt overkappen of verwarmen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze showroom voor een kennismaking.