Skip to main content

Rolluiken regio Delft

Rolluiken regio Delft

Heeft u in de zomermaanden last van de warmte in huis? Dan zijn rolluiken een uitstekende oplossing om dit te voorkomen. Geers Zonwering levert kwaliteitsrolluiken waar u lang plezier aan beleeft. Woont u in de regio Delft? Ook hier leveren en monteren wij de rolluiken. Kom eens langs in onze showroom en krijg deskundig advies, onder het genot van een kop koffie.

Zonwerende en verduisterende rolluiken

Het wordt steeds warmer in Nederland. Is het 35 graden buiten, dan ga je dit ongetwijfeld merken in huis. Slapen gaat bijvoorbeeld net wat moeizamer dan normaal. Dit kan voorkomen worden wanneer u gebruik maakt van rolluiken. Rolluiken hebben namelijk een uitstekende zonwerende werking. De temperatuur zal daardoor aangenamer zijn in de slaapkamer. Bovendien is het in de kamer donker, doordat het uitstekend is verduisterd.

Kwalitatieve rolluiken

Geers Zonwering werkt met de beste merken. De mogelijkheden en prijzen varieren. Dit is onder andere afhankelijk van het type, de maat en het materiaal. Maar we kunnen u in ieder geval verzekeren dat we kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. 

Elektronische bediening

Tegenwoordig zijn we gewend veel apparaten elektrisch te bedienen. Dit is ook mogelijk met de rolluik die voorzien is van een buismotor. Met een afstandsbediening doet u het rolluik omhoog en omlaag. Sommige rolluiken zijn bovendien leverbaar met een motor op zonne-energie. Dat scheelt aanzienlijk voor uw energierekening.

Voordelen rolluiken

Rolluiken hebben diverse voordelen naast de zonwerende en verduisterende werking. Rolluiken zijn: 

  • Geluidswerend
  • Inbraakvertragend
  • Zonwerend
  • Verduisterend
  • Energiebesparend 

Inbraakvertragende rolluiken

Met rolluiken werpt u een extra drempel op. Het schrikt inbrekers af en het heeft een anti-optilbeveiliging. Hierdoor kunnen de luiken van buitenaf niet omhoog worden geduwd. Dan slaapt u nog beter. 

Advies op maat

Een rolluik moet goed passen bij uw smaak en woning. Daarin voorzien we u graag van advies. Als alles akkoord is meten we vooraf alles in, zodat ons montageteam de rolluiken vakkundig installeert. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Kom eens langs in de showroom en krijg advies op maat.

Bezoek onze showroom AFSPRAAK MAKEN