Skip to main content

Contact

Contactgegevens


  • Laan van Ambacht 6
    2631 RJ Nootdorp

  • 015 310 18 47

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden


  • Maandag: gesloten

  • Di t/m vr: 12:00 tot 17:00 uur

  • Zaterdag: 11:00 tot 15:00 uur

Maak een afspraak


Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak of bel met 015-3101847

52.0505,4.4065

Route naar Geers Zonwering

Bereken route >>

Lees meer …Contact

  • Hits: 6887

Bedrijfsfilm

Over ons

Afspraak maken

De bedrijfsfilm toont een goed beeld van onze showroom en de producten die wij te bieden hebben. Of het nu gaat om zonwering, terrasoverkappingen, knikarmschermen of luxaflex. We informeren u op persoonlijke en eerlijke wijze.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn in verschillende uitvoeringen en maten leverbaar. Met een Cocoonhaard erbij zorgt het voor fantastische, sfeervolle zomeravonden. De ramen kunnen in veiligheidsglas van gerenomeerde merken geleverd worden.

Van knikarmschermen tot klein onderhoud

Verder informeert de bedrijfsfilm u over knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken en meer. Voor ieder raam hebben we een oplossing en zijn de mogelijkheden gigantisch. Verschillende maten, vormen, kleuren, stoffen en materialen zijn voorhanden. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook voor klein onderhoud aan zonwering kunt u ons vrijblijvend benaderen.

Kom gerust eens langs en breng een bezoek aan onze showroom.


Lees meer …Bedrijfsfilm

  • Hits: 1557

Zonweringspecialist in de regio

Over ons

Afspraak maken

Onze klantenkring voor zonwering, buitenzonwering en terrasoverkappingen strekt zich uit in omgeving Nootdorp, Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Bleiswijk en meer.

Bleiswijk, Nootdorp en Pijnacker

Diverse klanten uit de regio kopen, naast zonneschermen, ook rolluiken en screens bij Geers zonwering. Onze oprechte betrokkenheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de reden waarvoor de klant voor Geers Zonwering kiest. Geers Zonwering is gevestigd in Nootdorp, dus uitstekend bereikbaar voor Bleiswijk, Pijnacker, Voorburg en Leidschendam.

Leidschendam, Voorburg en Den Haag

Onze showroom is vanuit de verschillende woonplaatsen hier in de regio uitstekend te bereiken. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en in de showroom staat Ankie klaar om u te ontvangen. Ankie adviseert u in het nemen van de juiste beslissing. Kom gerust eens langs.

Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam

Veel dorpsgenoten uit de verschillende gemeenten weten onze showroom al te vinden. Onze prachtige producten staan overzichtelijk en netjes gepresenteerd. Leuk om eens inspiratie op te doen of meer informatie te vragen. Ankie staat klaar en informeert u graag over de verschillende producten.

Woont u in bovengenoemde regio of daarbuiten? Kom gerust eens kijken. Wij geven u een eerlijk advies.

Oplossingen voor binnen- en buitenzonwering

Wij bieden u oplossingen voor binnen- en buitenzonwering. Als u het terras wilt overkappen of verwarmen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze showroom voor een kennismaking.

Lees meer …Zonweringspecialist in de regio

  • Hits: 2349

Showroom

Over ons

Afspraak maken

U bent van harte welkom in onze sfeervolle en moderne showroom voor een gesprek of meer informatie. Op het pand en in de showroom valt het direct op. Prachtige producten op het gebied van zonweringen en terrasoverkappingen. Mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Geers Zonwering is een familiebedrijf dat werkt met passie en klaar staat voor haar klanten. Bij binnenkomst in de showroom ervaart u direct deze gedachte.

Advies op maat

Samen met u gaat onze adviseur Ankie Geers met u om tafel zitten. Ze laat uitgebreid zien wat de mogelijkheden zijn, heeft een beeld bij het eindresultaat en vertaalt dit naar een offerte op maat. Een offerte waarmee Ankie de kwaliteit kan leveren die gewenst is en de klant volledig kan ontzorgen. Door de jarenlange ervaring van Ankie weet ze precies wat er speelt in de markt. Ankie brengt professioneel en deskundig advies uit. Geen vlotte babbel en een praatje dat ze de goedkoopste is. Nee, een eerlijk en passend advies dat aansluit op uw wensen. Kwaliteit en service staan voorop. Zowel voor, tijdens als na de verkoop van uw product.

Lees meer …Showroom

  • Hits: 2746

Montage en onderhoud

Producten

Afspraak maken

Geers Zonwering is gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van zonwering en terrasoverkappingen. De montage gebeurt op zeer zorgvuldige wijze door ons eigen ervaren team.

Eigen montageteam

Geers Zonwering beschikt over een eigen montageteam, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Geers onderscheidt zich door:

  • kwaliteit van product en montage
  • jarenlange ervaring
  • kennis en kunde
  • betrokkenheid
  • duurzaamheid
  • service

Vakwerk

Han en Dave hebben jarenlange ervaring met onze producten en de montage daarvan. Daarbij is Han in het bezit van een aannemersdiploma. De twee mannen van het onderhoud en de montage zijn vakkundig en werken met passie voor het vak. Geers Zonwering staat al jarenlang bekend om haar goede service. Ook nadat ze bij u geweest zijn, zult u hetzelfde gevoel ervaren. Alles op de juiste wijze geïnstalleerd en uiteindelijk netjes achtergelaten.

Kom gerust langs in onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag meer.

Lees meer …Montage en onderhoud

  • Hits: 15914

Meer artikelen …